«Μπουρλότο» από την Καρίτσα, γκρέμισε τον Άρη Παλαιοχωρίου από την κορυφή, 2-1 με ανατροπή και Κυρτέγο!

«Μπουρλότο» από την Καρίτσα, γκρέμισε τον Άρη Παλαιοχωρίου από την κορυφή, 2-1 με ανατροπή και Κυρτέγο!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 22/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το «μπαμ» της αγωνιστικής έκανε η ΑΕ Καρίτσας, που οδήγησε με… ολική επαναφορά (2-1) σε ήττα εκτός προγράμματος τον μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, με αποτέλεσμα να τον «γκρεμίσει» από το «ρετιρέ», το οποίο… χαίρεται ξανά ο Ηρακλής! Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, στο δεύτερο σερί ματς εντός, είχε ηγέτη και σκόρερ στην ανατροπή με δυο γκολ τον Δημήτρη Κυρτέγο και συνεχίζει να ελπίζει στο θαύμα της σωτηρίας. Οι Χαλκιδικιώτες προηγήθηκαν στο 30΄ με πλασέ του Αλμπέρτο Σιμόνι, που «τιμώρησε» αμυντική αδράνεια (0-1). Στο 36΄ ο Κυρτέγος πρόλαβε τον εξερχόμενο Καρακούτση και με πλασέ ισοφάρισε, ενώ ο έμπειρος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 58΄ με εκτέλεση πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Κουκουρώνας). Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους έχασαν οι Κωστόπουλος (44΄), Μπενίσκος (53΄), Κυρτέγος (68΄), ενώ για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη απείλησε ο Ιγνατίδης (77΄). Διαιτησία: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), Νίκζας, Καρακώστας (Λάρισας).

ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ: Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Τροϊρης, Τσιώμης (93΄ Μητράκας), Δημητρουλόπουλος, ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ, ΚΥΡΤΕΓΟΣ (78΄ Τασίδης), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (87΄ Λιάγκας).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, Αγτζίδης, Κρημιανιώτης, Κουκουρώνας (70΄ Ιγνατίδης), Ντόμπρος (60΄ Προβατίδης), Κουκουλέκης, Σκέμπι (75΄ Καρλόπουλος), Ταϊρης, ΣΙΜΟΝΙ, Σαμπιασβίλι.