Σφέτκος: «Σύντομα σωμένος ο Εδεσσαϊκός, ήταν μονόδρομος η νίκη με Αγροτικό»

Σφέτκος: «Σύντομα σωμένος ο Εδεσσαϊκός, ήταν μονόδρομος η νίκη με Αγροτικό»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ένα από τα πολλά αυθεντικά ταλέντα της Πέλλας που διαθέτει στο ρόστερ του ο Εδεσσαϊκός είναι ο 17χρονος μεσοεπιθετικός, Δημήτρης Σφέτκος, που ήρθε από τον πάγκο με τον Αγροτικό Αστέρα και πέτυχε το γκολ-χρυσάφι για τους «τριαινοφόρους», μιλώντας στην «ΑRENA PRESS» για την επιτυχία και τη συνέχεια.

Ο νεαρός, μαθητής Γ΄ Λυκείου, βρήκε πρώτη φορά το δρόμο για τα δίχτυα σε εθνική κατηγορία (είχε σκοράρει το καλοκαίρι στο φιλικό 2-2 με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία), τονίζοντας: «Η νίκη μας φέρνει ανακούφιση και δικαίωση, ήταν μονόδρομος και αξίζει περισσότερα από τρεις πόντους, με ανταγωνιστή και δίνει ψυχολογία. Οφειλόταν στις σωστές επιλογές και αποφάσεις μας, είχαμε κρύο αίμα και καθαρό μυαλό. Ήρθε σε κομβική καμπή, έπρεπε να ξεφύγουμε, πλησίαζαν οι ομάδες από… κάτω. Ως το 80΄ ήμασταν άτυχοι, αλλά ήμασταν αποφασισμένοι και πεισμωμένοι. Θα φεύγαμε μόνο με… τρίποντο! «Στριμώξαμε» τον Αστέρα, τον πιέσαμε πολύ. Θέλουμε έγκαιρη εξασφάλιση, χωρίς καρδιοχτύπια. Αν συνεχίσουμε έτσι, ο Εδεσσαϊκός σύντομα θα είναι σωμένος, αυτό το μήνυμα στέλνω στον κόσμο και τον θέλουμε δίπλα μας».

Φωτογραφία του Raphael G Zoumis.

«ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

Για να συνεχίσει ο Σφέτκος: «Το πρώτο μου γκολ έφερε νίκη στην ομάδα της πόλης μου, είχε αντίκρισμα, άρα είναι διπλή η χαρά μου. Είναι η καλύτερη στιγμή ως τώρα για μένα, ελπίζω να έχει συνέχεια. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Πήρε ανάσα ο Εδεσσαϊκός, ξεφύγαμε 4 πόντους από τη γραμμή πτώσης και τώρα θέλουμε διπλό στα Τρίκαλα Ημαθίας. Είναι αντίπαλος που δεν μας τρομάζει, με ίδιο στόχο και πιο χαμηλά στην κατάταξη, θα προσπαθήσουμε για κάτι θετικό. Είναι σημαντικό που ο Εδεσσαϊκός στα δύσκολα δεν «λύγισε» και δεν τα παράτησε, στην αγωνιστική κρίση και στην «κοιλιά», με τα αρνητικά αποτελέσματα. Μείναμε ενωμένοι και πιστεύαμε πάντα στο στόχο και την επιτυχία, μένοντας όρθιοι. Στη συνέχεια θα είμαστε πιο δυνατοί». Για την έξοδο με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων την Κυριακή, για τους Εδεσσαίους γυρνά ο Κούμπους, ενώ αμφίβολος είναι ο Σκαθαρούδης, τη στιγμή που συνεχίζονται οι αναζητήσεις για επιθετικό. Τέλος, το βράδυ της Πέμπτης σε εστιατόριο της πόλης («ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΣΑ») θα γίνει η ετήσια κοπή βασιλόπιτας, ενώ νωρίτερα αντιπροσωπεία παικτών και παραγόντων θα μοιράσει δωρεάν στους καταστηματάρχες το ημερολόγιο για το 2018.

Τελευταία τροποποίηση: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 15:25