Επενδύει σε Τάσο Ιωάννου ο Αλμωπός Αριδαίας, εξετάζεται ο Ντούσκας

Επενδύει σε Τάσο Ιωάννου ο Αλμωπός Αριδαίας, εξετάζεται ο Ντούσκας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 24/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μεταγραφών συνέχεια για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος κάνει δικό του τον νεαρό επιθετικό, Τάσο Ιωάννου, ο οποίος έπαιζε στο τοπικό Πέλλας με τους Προμάχους και αυξάνει τις επιλογές στη γραμμή κρούσης. Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη αναζητά έναν αμυντικογενή παίκτη (είτε στόπερ, είτε «εξάρι», είτε… δυο σε ένα) και στα υπόψη βρίσκεται, αφού προτάθηκε και εξετάζεται ο Μάρκος Ντούσκας. Ο 22χρονος έχει θητεία σε Κεραυνό Θεσπρωτικού, ΑΕ Λευκίμμης, Γερμανία (5η κατηγορία) και μέχρι πρότινος Εθνικό Φιλιππιάδας.

ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ: «ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ, ΚΑΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ, ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ»

Ο τεχνικός του Αλμωπού Γιώργος Τυριακίδης τονίζει σε δηλώσεις του: «Η νίκη μας με τον Λαγκαδά ήταν πέρα για πέρα δίκαιη και η διαιτησία πολύ καλή, άψογη. Είχαμε καλό ρυθμό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, χωρίς να υποτιμάμε τον Φίλιππο».

ΓΥΡΝΑ Ο ΧΑΡΙΣΗΣ, ΕΞΩ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Στα αγωνιστικά, απόντες με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας θα είναι οι Τριανταφυλλίδης (τιμωρημένος), Θόρια, Αναστασιάδης (τραυματίες), με τον Χαρίση να γυρνά και τον Μουσόνι να υπολογίζεται για ντεμπούτο, αν εκδοθεί το δελτίο του ως την Παρασκευή (το πιθανότερο).