Μοσχάκης: « Ένα βήμα τη φορά ο Κιλκισιακός, υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Μοσχάκης: « Ένα βήμα τη φορά ο Κιλκισιακός, υποχρεωμένοι να παλέψουμε»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 27/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Καθηλωμένος στην προτελευταία θέση και στο «μείον 10» από τη σωτηρία παραμένει ο Κιλκισιακός, που έχει μπροστά 10 «τελικούς», 30 πόντους να διεκδικήσει για να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή, όπως παραδέχθηκε στην «ΑRENA PRESS» ο έμπειρος μέσος, Γιώργος Μοσχάκης.

Ο 28χρονος κεντρικός χαφ, με θητεία ακόμα σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Κέρκυρα, Πανθρακικό, Γιαννιτσά, Θερμαϊκό, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Ρόδο, στέλνει μήνυμα προσπάθειας ως το τέλος και όχι… λευκής πετσέτας: «Φυσικά και δεν παραδίδουμε τα όπλα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε και να μην τα παρατήσουμε. Η βαθμολογία μας αδικεί, είναι πλασματική η θέση μας, δεν είναι αντιπροσωπευτική της δυναμικής μας, του έμπειρου ρόστερ. Δεν είπαμε ποτέ για άνοδο το καλοκαίρι, αλλά εννοείται ότι κανείς δεν περίμενε να είμαστε τόσο χαμηλά. Δεν αρχίσαμε καλά και αυτό πληρώνουμε, το κακό ξεκίνημα και τις αποτυχίες που απανωτά έριχναν την ψυχολογία. Ξυπνάμε αργά, μακάρι να… προλάβουμε. Δεν κοιτάμε μακριά, δεν βγάζουμε… κομπιουτεράκια ούτε λέμε για όρια σωτηρίας. Κοιτάμε αγώνα με αγώνα, ένα βήμα μπροστά τη φορά και το ταμείο θα γίνει στο τέλος».

«Η ΚΑΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ»

Για να συνεχίσει ο Μοσχάκης, που σκόραρε στην πρόσφατη νίκη με τη Νάουσα: «Η νίκη με τη Νάουσα μας τόνωσε βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ήμασταν αποφασιστικοί, κάναμε καλή εμφάνιση, είχαμε και τύχη. Έχουμε μπροστά μας το θεωρητικά βατό ματς με τον ουραγό Καμπανιακό, αλλά είναι… ύπουλο. Έκανε ζημιές πρόσφατα ο αντίπαλος, δεν έχει κάτι να χάσει, δεν τον υποτιμάμε και ούτε θα χαριστεί κάτι. Αν κερδίσουμε, λέμε ότι έχουμε παραπάνω ελπίδες. Πάντως, ο Κιλκισιακός έχει μια ατυχή συγκυρία φέτος στο πρόγραμμα, πάντα αντίπαλο που προέρχεται από ρεπό, κάθε αγωνιστική και άρα είναι πιο φρέσκος και λιγότερο επιβαρυμένος από εμάς». Για την αυριανή έξοδο με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα, ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους Κολιοφούκα, Ματεντζίδη, Παναγιωτόπουλο, ενώ γυρνούν Προβατίδης και Σαβελίδης. Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Δουλκερίδης, Δρόσος, Παλάσκας, Ιορδανίδης, Καρασίμος, Μοσχάκης, Καραμπάς, Προβατίδης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας, Καθάριος, ενώ θέσεις διεκδικούν Σαβελίδης, Ραφαελίδης, Πιπερτζής.