«Τρέχει» μόνος του ο ΝΠΣ Βόλος

«Τρέχει» μόνος του ο ΝΠΣ Βόλος

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πέτυχε την 15η νίκη της σε 16 αγώνες (6-2 τον Αχιλλέα Φαρσάλων).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 27/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην κούρσα τίτλου στον 4ο όμιλο ο ΝΠΣ Βόλος δεν έχει αντίπαλο! Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πέτυχε άλλη μία νίκη, την 15η σε 16 αγώνες, αυξάνοντας στους 15 βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Νίκη Βόλου, που πάντως αγωνίζεται αύριο (28/1). Οι κυανέρυθροι ξεπέρασαν με άνεση, όπως μαρτυρά το τελικό 6-2, και το εμπόδιο του Αχιλλέα Φαρσάλων, που αποδείχθηκε ανταγωνιστικός για μόλις ένα μισάωρο. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Λάρισας ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο σκορ μόλις στο 5', χάρη σε κεφαλιά του Τλούπα μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα (0-1). Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 9' ο Δεμηρτζόγλου έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 11' ο Μάντζης έγραψε το 2-1 με σουτ στην κίνηση. Όσοι πίστεψαν πως κάπου εκεί το ματς είχε «τελειώσει» διαψεύστηκαν, αφού το ενδιαφέρον του αγώνα παρατάθηκε για λίγα λεπτά ακόμα. Στο 17' ο Οικονόμου σκόραρε με κοντινό πλασέ, κάνοντας το 2-2 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης! Από εκεί και πέρα, όμως, μόνον ο ΝΠΣ Βόλος υπήρχε στο γήπεδο και έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε! Στο 26' ο Γκαλίτσιος πέτυχε το 3-2 με κεφαλιά μετά από φάουλ του Πίτου Γκαρσία, στο 32' διαμορφώθηκε το 4-2 από αυτογκόλ του Καραμπούζη, στο 56' ο Ηλιόπουλος μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε για το 5-2 και στο 87' ο Καπαγιέρο με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 6-2. Να σημειωθεί πως στο 70' ο Κολλάς είχε σουτ στο δοκάρι.

Διαιτητής ήταν ο Σουλίδης, με βοηθούς τους Μπαλιάγκα και Εμμανουήλ (Κοζάνης).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μπουργάνης, Ζέρης, Ντόσης, Τζελίδης (65' Παπαδόπουλος), Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης (53' Κολλάς), Πίτου Γκαρσία (67' Σαλαμούρας), Ηλιόπουλος (59' Μηλιώτης)

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Μάρκου (57' Κουρούμαλος), Καραμπούζης, Τλούπας (64' Κατσανάκης), Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κούλπας, Μίχος (48' λ. τρ. Αραμπατζής), Χατζής, Καραγκούνης, Βούλγαρης (61' Αραπίτσας).