Τρίποντο... ανάσα για Ολυμπιακό Βόλου

Τρίποντο... ανάσα για Ολυμπιακό Βόλου

Έσπασαν παράδοση 43 ετών οι ερυθρόλευκοι στο Βελεστίνο (1-0 τον Ρήγα Φεραίο).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός Βόλου, όμως την κρίσιμη στιγμή φώναξε «παρών» και πήρε τρίποντο που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί «χρυσό»! Οι ερυθρόλευκοι πέρασαν νικηφόρα από το Βελεστίνο, όπου επιβλήθηκαν με 1-0 του τοπικού Ρήγα Φεραίου, για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου. Παράλληλα, όμως, έσπασαν παράδοση 43 ετών, που ήθελε τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει να κερδίσει ως φιλοξενούμενος στο Βελεστίνο! Το γκολ της νίκης για τους Βολιώτες το πέτυχε ο Λούγκος με πλασέ μόλις στο 15'. Από την άλλη, ακόμη πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Ρήγα Φεραίο, που μόνο με αγωνιστική υπέρβαση θα αποφύγει το μοιραίο... Άξια αναφοράς είναι η επιστροφή του Λάκη Μπακάλη ως αντίπαλου σε ένα γνώριμο για εκείνον γήπεδο και απέναντι σε μία ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Διαιτητής ήταν ο Θεοχάρης, με βοηθούς τους Σφυρή και Σακκά (Θεσσαλίας).

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Γιώργος Αλεξίου-Χρήστος Σπαθής): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Κυριάκος (58' Παπαγεωργίου), Χατζησταμάτης (66' Τσελεπής), Τζοβάρας, Τσιώλης, Νασιακόπουλος (79' Γεωργατζής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Γελαδάρης, Α. Κόκκας, Νόνης, Τόσκας, Λούγκος, Διβάνες (77' Σάββας), Κόλλα, Σέττος (59' Σεχολάρι), Θέος (68' Ευθυμιάδης), Καμπλιώνης (89' Μέμος).