Σούπερ έκπληξη στη Λευκίμμη!

Σούπερ έκπληξη στη Λευκίμμη!

Η τοπική ΑΕΛ παραχώρησε ισοπαλία στον ουραγό Αστέρα Παραποτάμου (1-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η έκπληξη της 17ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο σημειώθηκε στη Λευκίμμη! Η τοπική ΑΕΛ, το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον ουραγό Αστέρα Παραποτάμου, χάνοντας την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρώτη θέση. Οι νησιώτες είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών, ενώ και οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε μία περίπτωση ακόμη και να «κλέψουν» τη νίκη. Μάλιστα, ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα μόλις στο 18' με κοντινό πλασέ του Πανταζή (0-1), για να έρθει η απάντηση με το υπέροχο σουτ στο «Γ» από τον Τσεβανέδη στο 28' (1-1). Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το νικητήριο γκολ, έχασαν πληθώρα ευκαιριών, ενώ και ο Αστέρας είχε ευκαιρία για γκολ με το δοκάρι στο σουτ του Γιαννακού στο 85'.

Διαιτητής ήταν ο Μπαΐλης, με βοηθούς τους Φραγκούλη και Τσόγκα (Πρέβεζας).

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ (Γιάννης Σφακιανάκης): Κορμπάς, Βούλγαρης (80' λ. τρ. Βασιλάκης), Ηλίας, Φωτιάς (65' Κουλούρης), Ρογκότης, Στέρεφ (46' λ. τρ. Κάντας), Σαμουηλίδης, Χατζηδημητρίου, Αναστασιάδης, Τσεβανέδης, Λεπενιώτης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ (Σπύρος Παππάς): Πάντος, Μπάρκας, Διαμάντης, Μιτσέλος, Σουλιώτης, Κότσας (70' Παπαδόπουλος), Πασχάλης, Παπανδρέου, Γκόλιας, Πανταζής, Γιαννακός (90' Βαγγελής).