Χειρουργήθηκε ο Παναγιωτόπουλος του Κιλκισιακού και χάνει τη σεζόν

Χειρουργήθηκε ο Παναγιωτόπουλος του Κιλκισιακού και χάνει τη σεζόν
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αρκετά ταλαιπωρήθηκε φέτος από το σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, που έπαιξε σε λίγα ματς του Κιλκισιακού. Ο άτυχος επιθετικός τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά πριν λίγες μέρες προέκυψε δεύτερη ιατρική διάγνωση, διαφορετική της αρχικής, που έκανε λόγο για αποκόλληση αριστερού προσαγωγού. Αυτό σημαίνει ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, με τον Παναγιωτόπουλο (ήταν και στρατευμένος φέτος) να χειρουργείται στον Άγιο Λουκά Θεσσαλονίκης και να μένει πλέον ένα δίμηνο εκτός δράσης, χάνοντας δηλαδή τη συνέχεια του πρωταθλήματος (ολοκληρώνεται την 1η Απριλίου).

«Ότι δεν σε σκοτωνει σε κάνει πιο δυνατό.. Δεν μασάμε ?έτοιμος ο προσαγωγος..!» ήταν το μήνυμα του Παναγιωτόπουλου, μέσα από το νοσοκομείο, στο κρεβάτι του… πόνου, συνοδεία φωτογραφιών. Καλή ανάρρωση και καλή επιστροφή!

Φωτογραφία του Xristos Panagiotopoulos.

*Στην ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη υπάρχει ικανοποίηση για τις σερί νίκες με Νάουσα και Καμπανιακό, που την έφεραν στο «μείον 8»από τη σωτηρία. Πρώτο «βιολί» επιθετικά είναι ο Ιάσων Παπαδημητρίου, που με τα δυο γκολ στη Χαλάστρα έφτασε τα οκτώ φέτος, ενώ θετικό ήταν το ντεμπούτο στα δοκάρια του νεαρού Δουλκερίδη, αντί του τιμωρημένου Κολιοφούκα (έλειψε πρώτη φορά χθες).