Ανακοίνωσε Δωματά ο Εθνικός

Ανακοίνωσε Δωματά ο Εθνικός

Την απόκτηση του Γιάννη Δωματά ανακοίνωσε ο Εθνικός, με την ομάδα του Πειραιά να προσθέτει μια πολύ ποιοτική λύση στην επιθετική της γραμμή.

από Παύλος Κουστέρης
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή Γιάννη Δωματά.

Ο γεννηθείς στο Ηράκλειο της Κρήτης 26χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Εργοτέλη και σε ηλικία 20 ετών υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, βοηθώντας την ομάδα της Κρήτης να κερδίσει το εισιτήριο ανόδου στη Super League για τη σεζόν 2013-2014 οπού και έλαβε το βάπτισμα του πυρός. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στον Αστέρα Μαγούλας (Football League) και την επόμενη σεζόν στον Γιούχτα (Γ' Εθνική) για 6 μήνες, προκειμένου να αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες.

Στις αρχές του 2015 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ερμιονίδας (Football League), την επόμενη σεζόν επέστρεψε αρχικά και πάλι στον Εργοτέλη και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή στον Πανσερραϊκό (Football League), ενω την επόμενη περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου (Γ' Εθνική). Τελευταίος σταθμός στη μέχρι τώρα καριέρα του Γιάννη Δωματά ήταν η ομάδα του Αιγινιακού για τη φετινή σεζόν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε στα πλαίσια της Football League.

Γιάννη Δωματά, καλώς ήλθες στην οικογένεια του Εθνικού!».