Σοκ: Τρόμος στο Ρέθυμνο για Φωστήρα…

Σοκ: Τρόμος στο Ρέθυμνο για Φωστήρα…

Φόβοι και πληροφορίες για ενέδρα…. στην αποστολή της ομάδος του Ταύρου

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 29/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του Φωστήρα ενόψει του καθοριστικού αγώνα της ομάδος στο Ρέθυμνο με την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά στις 15-10-2017 με τους παίκτες του Φωστήρα να κατακτούν τους τρείς πόντους με το άνετο 3-0.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά το τέλος εκείνου του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι από την Κρήτη κατήγγειλαν επίθεση και ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστών τους, μετά το τέλος εκείνου του αγώνα χωρίς βέβαια να επιβεβαιωθεί από αστυνομία ή από κάποια ιατρική γνωμάτευση!

Αφήνοντας πίσω βέβαια το τι μπορεί να έγινε σε εκείνο το παιχνίδι ,οι ποδοσφαιριστές του Φωστήρα καλούνται να δώσουν την Κυριακή ένα παιχνίδι μέσα στην κόλαση σύμφωνα με όσα διέρρευσαν πριν από λίγο….

 

Μάλιστα οι σχετικές πληροφορίες μιλούν ακόμη και για ενέδρα της αποστολής η οποία δεν θα φτάσει ποτέ στο γήπεδο !!!

Άπαντες πάντως όσοι αγαπάμε το ποδ΄σοαφαιρο ας ευχηθούμε να μη γίνει το παραμικρό και να ολκληρωθεί οα γώνας χωρίς φασαρίες και προπηλακισμούς…

 

Βέβαια καλό θα είναι η αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου στην οποία πέφτει το βάρος της τάξης, να λάβει τα μέτρα της για να μη δούμε τραγελαφικές εικόνες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Και ασφαλώς καθήκον της ΕΠΟ είναι να διασφαλίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι ,έστω και με τις όποιες ενδείξεις δείχνουν τον βαθμό επικινδυνότητας του αγώνα!