«Κλείνει» Μπάμπη Ιορδανίδη ο Αγροτικός Αστέρας, ανακοινώθηκε ο Ανέστης Καρακώστας

«Κλείνει» Μπάμπη Ιορδανίδη ο Αγροτικός Αστέρας, ανακοινώθηκε ο Ανέστης Καρακώστας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Εκτός από τον μεσοαμυντικό, Ανέστη Καρακώστα, ο Αγροτικός Αστέρας ντύνει άμεσα στα πράσινα τον εξτρέμ Χαράλαμπο Ιορδανίδη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έπαιζε στον Αλμωπό Αριδαίας (στρατευμένος στη Θεσσαλονίκη), συμφώνησε με τους «σταχυοφόρους» και άμεσα ενσωματώνεται, ενώ παλιότερα αγωνίστηκε σε Γιαννιτσά, Θύελλα Φιλώτα, Θερμαϊκό, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Αρναία και Πανελευσινιακό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Καρακώστας Ανέστης

Παράλληλα, έγινε και επίσημα παίκτης των «πράσινων» όπως αναμενόταν ο πρώην μεσοαμυντικός του Αιγινιακού, Ανέστης Καρακώστας: «Η διοίκηση του ΠΜΑΣ Αγροτικού Αστέρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Καρακώστα Ανέστη. Ο αθλητής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και στόπερ. Είναι γεννημένος στις 15/09/1991. Έχει αγωνστεί στον Αιγινιακό, τον Ηρακλή, τη Βέροια, τη Νίκη Βόλου, ενώ αγωνίστηκε και στο εξωτερικό με τη φανέλα της Ζαλγκίρις Κάουνας. Ανέστη καλωσόρισες στην οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα!».

Με αυτές τις προσθήκες και τη φυγή του Χαρζάκα για την ΑΠΕ Λαγκαδά, λογικά «κλειδώνει» το ρόστερ για την ομάδα του Ευόσμου, που θέλει νέα αρχή μετά από δυο ήττες, την Κυριακή εντός με τον Άρη Παλαιοχωρίου (χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα).