Παραλίγο… Κουντουράς στον Καμπανιακό, μένει Παύλο Μελά

Παραλίγο… Κουντουράς στον Καμπανιακό, μένει Παύλο Μελά
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 31/01/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ανοιχτή γραμμή με τον έμπειρο γηγενή μεσοεπιθετικό, Νίκο Κουντουρά (ακόμα στα Τρίκαλα Ημαθίας) βρέθηκε τις τελευταίες ώρες ο Καμπανιακός, αλλά όλα δείχνουν ότι το «φλερτ» για νέα συνεργασία δεν θα καρποφορήσει, με τον παίκτη να μένει πιθανότατα στον Παύλο Μελά. Για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με την Καρδία γυρνά ο Ρακαβίνας, ενώ θα λείψει ο Αλμπάνης (λουμπάγκο).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Το «7Χ7» θα κυνηγήσει η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα, εντός με τον Άρη Αβάτου, με μόνο απόντα τον τιμωρημένο Σωκράτη Κωνσταντινίδη (γυρνά ο Μιχάλης Δούμπλατζης).

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Μετά από δυο απώλειες (ισοπαλία εντός με Θεσπρωτό, ήττα εκτός από Αμφίλοχο), οι Φλωρινιώτες θέλουν να γυρίσουν στις νίκες την Κυριακή, εκτός με τον Σκουφά Κομποτίου. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Δημήτρη Σιαπανίδη, καθώς γυρνούν οι Θεοδουλίδης, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλλου, Δόνες και Ψαρράς.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Με νέο πρόσωπο τον Τριανταφυλλίδη και απόντες τους Θόρια, Παπαγεωργίου, Αναστασιάδη (αμφίβολος ο Μουσόνι), η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη θέλει νίκη γοήτρου στο κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι στην Έδεσσα, για να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα.

ΧΩΡΙΣ ΤΑΪΡΗ ΣΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Με απόντα τον τιμωρημένο μέσο, Λάμπρο Ταϊρη, αμφίβολους τους Κωτάκη, Τσότρα και Αποστολά (έχασαν έδαφος προπονητικά τις τελευταίες εβδομάδες), αλλά νέο πρόσωπο τον νεοαποκτηθέντα μέσο, Μάριο Δημητρακόπουλο (από χθες στις προπονήσεις) θα παραταχθεί την Κυριακή στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα ο Άρης Παλαιοχωρίου. Οι Χαλκιδικιώτες δύσκολα θα κάνουν σήμερα άλλη μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

ΝΑΟΥΣΑ: Τη… δωδέκατη ώρα των μεταγραφών, σήμερα, φιλοδοξούν να «κλείσουν» τον αντί-Κωτσόπουλο οι Ημαθιώτες, ειδάλλως θα πορευτούν ως το τέλος με τους Ντινόπουλο-Παντζαρτζίδη στη γραμμή κρούσης. Για την έξοδο με τον Μακεδονικό δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Να «φρενάρει» τον πρωτοπόρο Ηρακλή θα κληθεί την Κυριακή στην έδρα της η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, με δέλεαρ το «3Χ3», μετά τις νίκες με Νάουσα και Καμπανιακό. Μπροστάρης είναι ο φορμαρισμένος φορ, Ιάσονας Παπαδημητρίου, με τον Παναγιωτόπουλο να είναι η μόνη απουσία, καθώς γυρνά ο Κολιοφούκας στα δοκάρια, αλλά και ο «κάπτεν» Ματεντζίδης στα μετόπισθεν.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: «Παράθυρο» για προσθήκη της τελευταίας στιγμής, αν… εντοπιστεί αξιόλογος μέσος σήμερα, αφήνει η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη. Για τον κρίσιμο αγώνα με τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας εκτός έδρας δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς γυρνά και ο Κραγιόπουλος.

ΣΤΟΝ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τον 19χρονο Γιάννη Γεωργίου, αριστερό χαφ από τοπικό Ιωαννίνων (ΠΑΟ Εξόρμηση Ηλιόκαλης), απέκτησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου, που την Κυριακή φιλοξενεί το Νέστο Χρυσούπολης χωρίς τον Γκόγκα και με αμφίβολο τον Βραμέντζαλη.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Διαθέσιμοι για ντεμπούτο την Κυριακή, στο τοπικό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Μακεδονικό Φούφα (πρώην ομάδα του Γιώργου Παπακώστα) εκτός έδρας είναι οι νεοαποκτηθέντες μεσοαμυντικοί από την Καστοριά, Κώστας Αντωνιάδης και Βασίλης Ηλίας, ενώ για την ΑΕΠ επανέρχεται και ο Ντούκα.

ΚΑΒΑΛΑ: Δύσκολα θα γίνει άλλη προσθήκη στον ΑΟΚ, σήμερα την τελευταία μέρα των μεταγραφών, ενώ για την έξοδο στο Διδυμότειχο (από το Σάββατο με διανυκτέρευση στην ακριτική πόλη οι «γαλάζιοι») ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Αλιατίδη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Να γυρίσει στις νίκες φιλοδοξεί η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη, εντός με τη Νάουσα, με νέο πρόσωπο τον Αντωνιάδη, σίγουρα απόντα τον Μπουλγκουρίδη και αμφίβολους τους Τσιαμπάζη και Χατζηκωνσταντίνου (αναμονή για το δελτίο του).

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Χρόνο συμμετοχής στα νέα αποκτήματα, όπως Βουτσιάς και Παντεκίδης, θα δώσει ο Αστέριος Θέμελης στο σαββατιάτικο φιλικό με ομάδα της Ρουμανίας (Β΄ Εθνικής), λόγω του ρεπό της Κυριακής, ενώ ήδη άρχισε ατομικό πρόγραμμα ο Έππας.