Πήρε Μηνά και Λέτσο ο Αστέρας Αμαλιάδας

Πήρε Μηνά και Λέτσο ο Αστέρας Αμαλιάδας

Στην απόκτηση των Περικλή Μηνά και Αλέξανδρου Λέτσο προχώρησε ο Αστέρας Αμαλιάδας στην τελευταία «πινελιά» στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

από Παύλος Κουστέρης
στις 01/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αναλυτικά:

Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Την απόκτηση του Περικλή Μηνά, 26 ετών, από την ΑΕ Μυλοποτάμου, καθώς και του Αλέξανδρου Λέτσο, 25 ετών, από τον Αήττητο Σπάτων. 

Ο Περικλής Μηνάς, είναι ακραίος επιθετικός, αγωνιζόμενος τόσο στα δεξιά όσο και στα αριστερά της επίθεσης. Έχει γεννηθεί στις 21/4/1991. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κ20 της ΑΕΚ, για να συνεχίσει στη Νέα Ιωνία, τη Γλυφάδα, την Προοδευτική, τα Τρίκαλα, την ΑΕ Φαρκαδόνας, την Επισκοπή, τον Θεσπρωτό, τον Απόλλωνα Λάρισας και την ΑΕ Μυλοποτάμου.

Κατά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, μίλησε στο asterasamaliadas.gr και ανέφερε: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και με έφεραν στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας. Εύχομαι από την πλευρά μου να τους δικαιώσω και να βοηθήσω τα μέγιστα για να πετύχει η ομάδα το στόχο της που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο».

Ο Αλέξανδρος Λέτσο, είναι τερματοφύλακας, έχει γεννηθεί στις 22/4/1992 και έχει ύψος 1.87μ. . Ξεκίνησε την καριέρα του από την Απολόνια της Αλβανίας και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ιταλία και την Πιστοϊέζε. Από εκεί μεταπήδησε στην Ελλάδα και την Ηλιούπολη. Συνέχισε στον Άγιο Δημήτριο, τον Ιάσωνα Ιλίου, τον Άλιμο, τον Αστέρα Βάρης και την Τριγλία Ραφήνας. Από την Τριγλία μεταπήδησε στον Ιωνικό και από εκεί στον Εργοτέλη, πριν μετακομίσει πρόσφατα στον Αήττητο Σπάτων. Ο Αλέξανδρος Λέτσο, κατά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, μιλώντας στο asterasamaliadas.gr, ανέφερε: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που θα γίνω μέρος της οικογένειας του Αστέρα Αμαλιάδας. Εύχομαι και εγώ από την πλευρά μου να βοηθήσω σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, η οποία έχει στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο».

 

Καλωσορίζουμε τους δυο νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.