Ψάχνει αντί-Μπίλη το Παλαιοχώρι, υπηρεσιακός ο Μοσχόπουλος με Άρη Κασσανδρείας σήμερα στο κύπελλο

Ψάχνει αντί-Μπίλη το Παλαιοχώρι, υπηρεσιακός ο Μοσχόπουλος με Άρη Κασσανδρείας σήμερα στο κύπελλο
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε αναζήτηση τεχνικού οδηγείται ο Άρης Παλαιοχωρίου, που έβγαλε «διαζύγιο» με τον Λεωνίδα Μπίλη. Υπηρεσιακός σήμερα στο κύπελλο για τους Χαλκιδικιώτες με τον Άρη Κασσανδρείας θα είναι ο Άρης Μοσχόπουλος.

Σε ακόμα μια αλλαγή προπονητή οδηγούνται οι «κιτρινόμαυροι», που άρχισαν τη σεζόν με τον Μάκη Δανδίκα και συνέχισαν με τον Λεωνίδα Μπίλη, από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι το χθεσινό χωρισμό των δυο πλευρών. Έτσι, η ισοπαλία στον Εύοσμο με τον Αγροτικό Αστέρα ήταν το «κύκνειο άσμα» για τον Κατερινιώτη τεχνικό στο Παλαιοχώρι, που φιλοξενεί σήμερα για τους «4» του κυπέλλου Χαλκιδικής (πρώτο ματς, 15.00, 5 ευρώ γενική είσοδος) τον Άρη Κασσανδρείας, με υπηρεσιακό τον γυμναστή Άρη Μοσχόπουλο. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Ταϊρης και Τσότρας και απόντες οι Αποστολάς και Κωτάκης, με τον Άρη να θέλει επάνοδο στις νίκες για το πρωτάθλημα την Κυριακή, εντός με τη Νάουσα, πιθανότατα με νέο τεχνικό στον πάγκο. Ήδη η διοίκηση εξετάζει αρκετές περιπτώσεις και ανάμεσα στους υποψήφιους φημολογείται κρούση και ευγενική άρνηση του Γιώργου Ακριτόπουλου, αλλά και διάψευση επιστροφής του παλιού γνώριμου Μάκη Δανδίκα. Συνεπώς, εξετάζονται άλλες λύσεις.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Άρης Παλαιοχωρίου αποχαιρέτισε τον Λεωνίδα Μπίλη με την παρακάτω ανακοίνωση: «Σήμερα 6 Φεβρουαρίου του 2018 οι δρόμοι της ομαδας μας και του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη χωρίζουν. Ο πρόεδρος , το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου θα θέλαμε να εκφρασουμε και να δηλώσουμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον άνθρωπο και προπονητή Λεωνίδα. Η πορεία θριάμβου της ομαδας μας στους επικίνδυνους δρόμους της Γ´ εθνικης ήταν κυρίως δικό του επίτευγμα. Η εγκατάστασή του στο χωριό μας και η συνεχής τριβή του με την ομάδα και τους ανθρώπους της, τον έκανε να μας αγαπήσει και να τον αγαπήσουμε και να μας δώσει τόσες χαρές διαφημίζοντας την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα. Τον αξίζουν πολλά "ευχαριστώ" - "ευχαριστώ" τα οποία μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να εκφράσουν την πραγματική ευγνωμοσύνη που όλοι νιώθουμε. Πάρ´ όλα αυτά η "Αγάπη για την ομάδα" που με πολύ απλά λόγια ορίζεται το να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω παρά μόνον να προσφέρεις, μας αναγκάζει οι δρόμοι μας να χωρίσουν . Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή του, στην οικογένειά του και στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι η φιλία θα είναι αυτή που θα μείνει. Γεια σου φίλε Λεωνίδα!».