Έκοψαν βασιλόπιτα Νάουσα, Ελπίδα Σκουτάρεως, Πόντιοι Κοζάνης, το Σάββατο ο Ερμής Αμυνταίου

Έκοψαν βασιλόπιτα Νάουσα, Ελπίδα Σκουτάρεως, Πόντιοι Κοζάνης, το Σάββατο ο Ερμής Αμυνταίου
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 07/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρουσία εκπροσώπου της ΕΠΣ Ημαθίας (γενικός γραμματέας Βαγγέλης Κοσκερίδης), διεξήχθη στα γραφεία της Νάουσας η εκδήλωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα μίλησε ο πρόεδρος Απόστολος Μπέκας, ενώ τυχεροί ήταν οι Καψάλης, Κερμανίδης, Ζάχος, που βρήκαν τα φλουριά και κέρδισαν χρηματικά έπαθλα. Οι «κυανόλευκοι» μετά την ισοπαλία με τον Μακεδονικό προετοιμάζονται για τη νέα έξοδο με τον Άρη Παλαιοχωρίου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για τον Βασίλη Ασλανίδη, ενώ διαθέσιμος για ντεμπούτο είναι και ο Σωκράτης Λαμπριανίδης.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Στο μεζεδοπωλείο «ΡΑΚΟΖΑΛΑΔΕΣ» έλαβε χώρα η κοπή βασιλόπιτας για την ΑΕΠ,  παρουσία του Δήμαρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, του αντιπεριφερειάρχη οικονομικών Ηλία Κάτανα, του προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Νίκου Σάββα, του προέδρου της Ευξείνου Λέσχη Κοζάνης Κώστα Σανίδη, του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση αλλά και φίλων της ποντιακής ομάδας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό και τόνισαν την αναγκαιότητα της ύπαρξης μιας ομάδας όπως η Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης ο Δήμαρχος Κοζάνης αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών. Ο Μάκης Γκαγκάτσης δήλωσε την στήριξη αλλά και μετέφερε τους χαιρετισμούς του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Α.Ε. Ποντίων αλλά και οι παίκτες έστειλαν μήνυμα ενότητας  για την δύσκολη συνέχεια και είναι αισιόδοξοι για σωτηρία το ταχύτερο δυνατό. Πηγή-φωτο efkozani

Το απόγευμα της Τρίτης 6-2-2018, πραγματοποίησε την κοπή της πίτας της η ομάδα της Α.Ε. Ποντίων Κοζάνης παρουσία πολιτικών και αθλητικών φορέων αλλά και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση στο μεζεδοπωλείο

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Με νέο πρόσωπο τον Γεωργιάδη, απόντες τους τιμωρημένους Νικολίτσα-Νικολαϊδη και αμφίβολο τον Στεφανίδη, συνεχίζουν την προετοιμασία στην ομάδα του Απόστολου Στύλου για το ντέρμπι στην Καβάλα. Το «τριφύλλι» έκοψε τη βασιλόπιτα, με τυχερούς τους Ζυγκερίδη-Σαϊνατούδη, που βρήκαν τα φλουριά.

Φωτογραφία του χρήστη Ελπίς Σκουτάρεως.

Φωτογραφία του χρήστη Ελπίς Σκουτάρεως.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Το Σάββατο στις 21.30 οι Φλωρινιώτες διοργανώνουν την εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας, στη στέγη Ποντίων Αμυνταίου (12 ευρώ είσοδος, με απεριόριστο φαγητό και κρασί, συνοδεία ορχήστρας), καλώντας τον κόσμο του Ερμή να παραστεί, ενισχύοντας την ομάδα. Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Παραποτάμου δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Θεοδουλίδης, ενώ γυρνούν οι Χαϊτίδης, Αμαραντίδης και Πασχαλίδης.