Πρώτος τελικός κυπέλλου ΕΠΣΜ για την Καρδία, «πέρασε» με 1-0 τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου με Ξανθόπουλο

Πρώτος τελικός κυπέλλου ΕΠΣΜ για την Καρδία, «πέρασε» με 1-0 τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου με Ξανθόπουλο
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με «προίκα» το 3-3 του πρώτου αγώνα εκτός έδρας, η Καρδία ολοκλήρωσε τη… δουλειά, κερδίζοντας 1-0 εντός τον μαχητικό ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και περιμένει τον αντίπαλό της στον πρώτο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΜ που θα πάρει μέρος (Ηρακλής Αμπελοκήπων ή ΠΑΟ Κουφαλίων).

Ήταν φαβορί η ομάδα του Φώτη Αλεξίου και παρά τις αλλαγές στη σύνθεση (ένεκα και του κυριακάτικου ματς με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για το πρωτάθλημα), το επιβεβαίωσε, έστω και στα… σημεία. Η ομάδα του Δήμου Θέρμης πήρε τη νίκη-πρόκριση και έγραψε ιστορία στο θεσμό (ποτέ δεν είχε φτάσει τόσο «μακριά), ενώ η ομάδα του Κώστα Κορμαρή έμεινε με την καλή προσπάθεια. Το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων πέτυχε στο 65΄ ο Μιχάλης Νικολόπουλος, με «μπάσιμο» από δεξιά και σουτ στη γωνία. Η Καρδία έχασε ευκαιρίες και με τους Ξανθόπουλο (12΄, 22΄), Νικολόπουλο (14΄, 68΄), Κουκουρώνα (35΄), Χότζα (47΄ δοκάρι με κοντινό πλασέ). Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 28΄ με τον Φιγκούρι, ενώ στο 80΄ αποβλήθηκαν οι Καϊμακαμίδης (με δεύτερη κίτρινη) και Φιγκούρι (απευθείας κόκκινη για διαμαρτυρία). Διαιτησία: Μιχούλιας, Μερκενίδης Α.,  Χατζηβασιλείου.

ΚΑΡΔΙΑ: Παναγιωτίδης, Τοπαλίδης, Κουκουρώνας, Μπιμπισίδης, Καπρίλης, Μουτζίκος, Ξανθόπουλος, Γίδαρος, Χότζα, Μάνιος, Νικολόπουλος. Έπαιξαν και οι Τοπάλι, Βελισσάρης, Μπλάτζιος και Βερνάρδος.

ΑΟΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Χατζηπαναγής, Νικολαΐδης, Μιμηκόπουλος Θ., Τάφα, Φιγκούρι, Χατζημιχαήλ, Μπαρντούσι, Καιμακαμίδης, Μιμηκόπουλος Ε., Παρούσης, Παπαοικονόμου. Έπαιξαν και οι Κουνουπάκης, Τάχατος και Τεμέλκος.

Φωτογραφία του χρήστη A.O Kardias F.C.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2018 08:54