Ανακοίνωσε Βελιτζέλο ο Άρης Παλαιοχωρίου, στο τιμ Μπίλης-Γρηγοριάδης, νίκη 2-0 με Κασσανδρεία

Ανακοίνωσε Βελιτζέλο ο Άρης Παλαιοχωρίου, στο τιμ Μπίλης-Γρηγοριάδης, νίκη 2-0 με Κασσανδρεία
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 08/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Κώστας Βελιτζέλος, που εξαρχής ήταν στα βασικά φαβορί όπως κατέγραψε από χθες η «ΑRENA PRESS», είναι ο νέος τιμονιέρης στον Άρη Παλαιοχωρίου, διαδεχόμενος τον Λεωνίδα Μπίλη.

Ο έμπειρος Θεσσαλονικιός τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση του Κώστα Μαρκογιάννη και παρακολούθησε τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Άρη Κασσανδρείας. Ο Βελιτζέλος φέτος δούλεψε στην κατηγορία με τον Μακεδονικό (τον «ανέβασε» πέρυσι από το τοπικό) και παλιότερα σε Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Επανομής (Φούτμπολ Λιγκ), ενώ ήταν συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη σε πολλές ομάδες. Βοηθός και γυμναστής στην ομάδα της Χαλκιδικής αναλαμβάνει ο Βασίλης Μπίλης (ακόμα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καρδία) και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γρηγοριάδης (και σε Βέροια και Επανομή), επιτελείο που συνυπήρξε και στον Μακεδονικό. Ο Κώστας Βελιτζέλος κάνει σήμερα την παρθενική προπόνηση στους «κιτρινόμαυρους» και ντεμπούτο την Κυριακή, εντός με τη Νάουσα.

ΜΕΝΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Άρης Παλαιοχωρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας του με τον κύριο Βελιτζέλο Κωνσταντίνο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ανδρικής ομάδας. Μαζί του θα είναι οι κκ Μοσχοπουλος Αριστείδης, Μπίλης Βασίλειος και Γρηγοριαδης Νικόλαος. Το Δ.Σ του Συλλόγου τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους και όλοι μαζί να φτασουμε την ομάδα μας εκεί που ονειρευόμαστε!». Στο επιτελείο παραμένει λοιπόν ο Χαλκιδικιώτης, Άρης Μοσχόπουλος, που ήταν υπηρεσιακός στο χθεσινό ματς κυπέλλου, όπου το Παλαιοχώρι έκανε βήμα πρόκρισης στον τελικό, κερδίζοντας στον πρώτο ημιτελικό 2-0 εντός με τα γκολ των Καρλόπουλου (55΄ πέναλτι) και Σιμόνι (68΄). Σύνθεση Άρη Παλαιοχωρίου: Καρακούτσης, Γκαγκάνης (46΄ Μπάλιος), Αγτζίδης (84΄ Χριστοδούλου), Τσότρας (60΄ Σκέμπι), Ταϊρης, Αποστόλου, Κουκουλέκης, Δημητρακόπουλος, Σιμόνι, Καρλόπουλος (75΄ Νέστωρ), Ιγνατίδης.