«Χτύπησε» στο τέλος το Κερατσίνι!

«Χτύπησε» στο τέλος το Κερατσίνι!

Με πέναλτι του Σκεντεράι στο 94’ το Κερατσίνι επικράτησε του Διαγόρα Ρόδου!

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 10/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαία νίκη πέτυχε το Κερατσίνι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής επί του Διαγόρα Ρόδου επικρατώντας με 1-0 και σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση! Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς είχατε τη  τύχη να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από την ιντερνετική πλατφόρμα του SPORTAL TV.

Το παιχνίδι έγινε κάτω από συνεχή βροχή με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Παρόλα αυτά το Κερατσίνι πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε ευκαιρίες, πρώτα στο 26’ με τον Σιγάλα και εν συνεχεία με τον Καρέλη στο 31’ το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Στεφανάκος.

Στο δεύτερο μέρος η βροχή δυνάμωσε ακόμα περισσότερο με συνέπεια σε πολλά σημεία να κολλάει η μπάλα, και έτσι ήταν δύσκολο να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στις καλύτερες φάσεις ο Σερτζίνιο εκτέλεσε το φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γιώρα στο 72’, ενώ στο 79’ και μετά από φάουλ που εκτελέστηκε από τα δεξιά, ο Σιγάλας δεν είχε καλή θέση και η κεφαλιά που έκανε μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα κατέληγε στο 0-0, τα πράγματα άλλαξαν στο 92’. Ο Σκεντεράι εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα βρήκε στον Καρπαθάκη, με τον Σφέτσια να υποδεικνύει πέναλτι για χέρι, μία απόφαση που ξεσήκωσε τις εντονότατες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, όπου και ο Σουάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Την... εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σκεντεράι ο οποίος και στο 94’ ευστόχησε και εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους! Στο 97’ αποβλήθηκε και ο Ευαγγελιδάκης με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Σφέτσιας (Σάμου), Πρέντζας (Δυτικής Αττικής), Τσολακίδης (Αθηνών)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σιγάλας, Σκεντεράι, Μπαντής, Βατής, Παπασπύρος, Τσουβαλτσίδης, Διάκος, Σιάνος (56’ Μπερνιδάκης), Πασαλίδης (87’ Γκιάτης), Καρέλης (58’ Ντούλιας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Μεντής, Ρούνιτς, Πέεφ (86’ Καρπαθάκης), Σουάνης, Αγγελούδης (67’ Γεωργίου), Βελέτης, Μήτκας, Μπακάλης, Σερτζίνιο (75’ Κιοσέογλου)

ΠΗΓΗ: SPORTALTV