Με Κρυστάλλη στην εκπνοή ο Ηρακλής!

Με Κρυστάλλη στην εκπνοή ο Ηρακλής!

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχθηκε ο έμπειρος επιθετικός για τον «γηραιό», που λύγισε τη Νάουσα (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε ένα ματς που λίγο έλειψε να... στραβώσει για τον Ηρακλή, η λύση ήρθε από τον πάγκο! Μόλις δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά του αγώνα με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο στάδιο, ο Κρυστάλλης έστειλε με κοντινή προβολή την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, βγάζοντας τα... κάστανα από τη φωτιά μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέφυγε το σοκ στο ντεμπούτο του Σπύρου Μπαξεβάνου στην τεχνική ηγεσία και συνεχίζει να έχει το «πάνω χέρι», με δεδομένο ότι έχει ένα ματς λιγότερο από τον Άρη Παλαιοχωρίου που προπορεύεται. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καραντασιάδης είχε ανοίξει το σκορ με κοντινό σουτ μετά από γέμισμα στην περιοχή σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ του Τάι, ενώ στο 53' ο Τζημογιάννης έφερε το ματς στα ίσια με κοντινή κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Κυζιρίδη και κακή εκτίμηση από τον Βοσνιάδη.

Διαιτητής ήταν ο Μαυρίδης, με βοηθούς τους Χρ. Δεμερτζή και Ταγκαλίδη (Πέλλας).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Κουρέλλας (87' Κρυστάλλης), Κωστούλας (76' Μεντί), Παναγιωτούδης, Τάι, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (61' Ντε Σμεντ), Ρόβας

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Ασλανίδης): Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Μουρατίδης, Ζούρκος, Παντζαρτζίδης (80' Χατζόπουλος), Μουρίκι, Τούφας, Μαντώς, Γιαννόπουλος, Κυζιρίδης.