Νέα απώλεια ο Εθνικός

Νέα απώλεια ο Εθνικός

Έβαλε δύσκολα στους Πειραιώτες ο ΑΟ Λουτράκι (2-2).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ούτε τώρα κατάφερε να επιστρέψει νικητής ο Εθνικός από εκτός έδρας αναμέτρηση! Αυτή τη φορά η ομάδα του Πειραιά υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με 2-2 στο Λουτράκι από τον τοπικό ΑΟΛ, δίνοντας την ευκαιρία στην Προοδευτική να την πλησιάσει ξανά στον πόντο, στην κορυφή της κατάταξης στον 6ο όμιλο. Οι κυανόλευκοι εμφάνισαν ξανά τις παθογένειες των εκτός έδρας υποχρεώσεών τους, στις οποίες έχουν σημειώσει μόλις μία νίκη (!) και, έτσι, περιορίστηκαν στον έναν βαθμό που προσφέρει η ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δύο φορές στο παιχνίδι με το φάουλ του Ρομάνο στο 12ο λεπτό και κοντινό σουτ του Παυλάκη στο 27ο λεπτό, όμως ισάριθμες δέχθηκαν την ισοφάριση από το πλασέ του Γεωργίου στο 25ο λεπτό και από το κοντινό πλασέ του Πέριτς στο 34ο λεπτό. Καλό παιχνίδι έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως σε αυτό το διάστημα γκολ δεν σημειώθηκε, με το 2-2 να παραμένει μέχρι τέλους. Αξίζει να αναφερθεί πως στο 80ο λεπτό ο Γεωργίου βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα αντιπάλου του, όμως ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη κάρτα για «θέατρο». Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Εθνικός είχε στο πλευρό του περίπου 250 φιλάθλους του.

Διαιτητής ήταν ο Μακρυπόδης, με βοηθούς τους Γκοτσόπουλο (Αχαΐας) και Ψαρρή (Ζακύνθου).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιάννης Νούλας): Διασσινός, Τσάκας, Δ. Στασινόπουλος, Ντερτιλής, Τσώκος, Σιώκος, Ζερβός (75' Γωνιάδης), Γεωργίου (84' Μπράχο), Γούλας (88' Γκιζαριώτης), Πετρίδης, Πέριτς (90' Παππάς)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Νίκος Νεντίδης): Σικαλιάς, Βλάχος, Γερόλυμος (53' Στασινός), Ρούσσης, Κρητικός, Κωνσταντίνου (66' Κατίδης), Δωματάς, Τεγούσης (76' Μάναλης), Γκέσιος (72' Κατσικοκέρης), Ρομάνο, Παυλάκης.