Το ντέρμπι του Βόλου η Νίκη

Το ντέρμπι του Βόλου η Νίκη

Η ομάδα της Νέας Ιωνίας νίκησε τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό στάδιο (1-3).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/02/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Νίκη το ντέρμπι του Βόλου με τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, κυρίως για λόγους πρεστίζ. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας επικράτησε με 3-1 του αντιπάλου της στο Πανθεσσαλικό στάδιο και εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από τον πρωταθλητή ΝΠΣ.

Μόλις στο 8ο λεπτό υποδείχθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Ιορδανίδη από τον Καραγκιολίδη, με τον Μέτσε να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να γράφει το 0-1. Στο 12ο λεπτό ο Ιορδανίδης χρίστηκε σκόρερ για πρώτη φορά στο ματς, κάνοντας το 0-2 με δυνατό σουτ, με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν γρήγορα στο παιχνίδι, αφού στο 18ο λεπτό ο Τόσκας βρήκε... δίχτυα με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ευθυμιάδη (1-2). Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπαν οι κυανόλευκοι, οι οποίοι έφτασαν στο 1-3 χάρη σε σουτ του Ιορδανίδη μετά από παράλληλη μπαλιά του Νησωτάκη.

Διαιτητής ήταν ο Τεβεκέλης, με βοηθούς τους Αϊναλή και Φράγιο (Μακεδονίας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Δ. Κόκας, Γελαδάρης, Νόνης (73' Σέττος), Τόσκας, Λούγκος (46' Καμπλιώνης), Μέμμος, Ρόκας, Χρήστου, Ευθυμιάδης, Διβανές.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Φάντζιο Μπούις-Στέφανος Ξηροφώτος): Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Λάιος, Καρτσαμπάς (76' λ.τρ. Βέργος), Μέτσε, Ντόλγκι, Ιορδανίδης, Ντινιωτάκης, Μπάιριτς (52' Μπάιριτς), Τζιώρας (67' Αναστασίου), Κραγιόπουλος (58' Κοντοές).