Ο Ιάλυσος «καθάρισε» την Προοδευτική

Ο Ιάλυσος «καθάρισε» την Προοδευτική

Από το πρώτο ημίωρο έφτασε στο τελικό 2-0 η ομάδα της Ρόδου, που μπαίνει στη μάχη του τίτλου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 03/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το... όνειρο της επιστροφής στην κορυφή εξελίχθηκε σε... εφιάλτη για την Προοδευτική! Η ομάδα του Κορυδαλλού γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-0 στη Ρόδο από τον Ιάλυσο και παρέμεινε πίσω από τον Εθνικό, που παραμένει στην πρώτη θέση της κατάταξης παρά το γεγονός ότι θα μείνει μακριά από τη δράση το σαββατοκύριακο λόγω ρεπό. Με τη σειρά τους, οι νησιώτες μπήκαν δυναμικά στη μάχη του τίτλου, αφού πλησίασαν στους τρεις βαθμούς την πρώτη θέση, έχοντας βέβαια και ένα ματς περισσότερο από τους πρωτοπόρους.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 18ης αγωνιστικής και έγινε στο Οικονομίδειο στάδιο, οι ερυθροκίτρινοι ήταν ανώτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν σε άνετη επικράτηση με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίωρο. Από την άλλη, οι βυσσινί, με τον Μπέλερη στη σύνθεσή τους, ήταν αγνώριστοι και υπέστησαν φυσιολογικά την ήττα. Χαρακτηριστικό της αδυναμίας τους να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι, είναι πως δημιούργησαν την πρώτη και μοναδική ευκαιρία τους για γκολ μόλις στο 85' (!), όταν ο Κανελλόπουλος έστειλε άουτ την μπάλα με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φαμπίνιο.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 13' με σουτ του Σταυλά μετά από ασίστ του Φαβάλι, ενώ ο Δελαπόρτας έγραψε το 2-0 στο 25' με κοντινό σουτ μετά από πλάγιο άουτ του Σταυλά.

Διαιτητής ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Κουφό (Χαλκιδικής).

ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Τερζής): Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Μανθάνο (66' Βλάχος), Φαβάλι (89' Αρχοντούλης), Κόλα, Μπεγκλετζής (91' Σπάρταλης), Δελαπόρτας, Δήμας (46' Μαντίκος)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Τσαραούσης (53' Φαμπίνιο), Ξυγκάκης, Ζίζηλας (82' Ζιβάνοβιτς), Παπανικόλας, Μάρης, Βλάχος (63' Χρήστου), Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Ντάλλας, Κουιρουκίδης.

(φωτο: xxsports.org)

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 04 Μαρτίου 2018 13:50