«2 στα 2» ο ΝΠΣ με Ολυμπιακό Βόλου

«2 στα 2» ο ΝΠΣ με Ολυμπιακό Βόλου

«Κλείδωσε» την πρώτη θέση και κάνει, πλέον, επίδειξη ισχύος η ομάδα του Χουάν Φεράντο (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στο δεύτερο ντέρμπι της σεζόν με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο ΝΠΣ ήταν εξίσου συνεπής και έφτασε σε ισάριθμη νίκη. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο πήρε με σχετική άνεση το παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου, επικρατώντας με 1-0 στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε στο 24' ο Μάντζης με εντυπωσιακό σουτ στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων, μετά από πάσα του Ζέρη. Από τη στιγμή που «κλείδωσε» την πρώτη θέση, ο ΝΠΣ κάνει επίδειξη ισχύος στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός και εξακολουθεί να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Διαιτητής ήταν ο Καρατέρπος, με βοηθούς τους Τζιουβάρα και Τζιαμπάση (Κοζάνης).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος,Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος (60' Μηλιώτης), Πέντα (87' Σαλαμούρας), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος (87' Τζελίδης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Λάκης Μπακάλης): Καραγκιολίδης, Παπαϊωάννου, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Μέμμος, Λούγκος (85' Δ. Κόκκας), Διβανές (75' Χρήστου), Ευθυμιάδης (46' Σέττος), Καμπλιώνης.

(Πηγή: goalpost.gr)