«Όρθιος» ο Ιωνικός στη Ρόδο

«Όρθιος» ο Ιωνικός στη Ρόδο

Η ομάδα της Νίκαιας απέσπασε ισοπαλία από τον Διαγόρα, που έχασε πέναλτι (0-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Άλλον έναν πολύτιμο βαθμό μάζεψε ο Ιωνικός στη Ρόδο, υπενθυμίζοντας πως είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει». Η ομάδα της Νίκαιας απέσπασε «λευκή» ισοπαλία από τον τοπικό Διαγόρα, που με τη σειρά του ήθελε το τρίποντο για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την κορυφή και τον Εθνικό. Έτσι, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, μετά τη νίκη του Ασπροπύργου επί του ΑΟ Λουτράκι, οι κυανόλευκοι εξακολουθούν να κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι είχαν αρκετές καλές στιγμές για γκολ, με αποκορύφωμα τη φάση του 75', όπου ο Σουάνης νικήθηκε από τον Κουρεπίνη σε πέναλτι, το οποίο είχε υποδειχθεί σε μαρκάρισμα του Κορνέζο στον εκτελεστή της εσχάτης των ποινών. Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλάκας. Παρά την πίεση του Διαγόρα, ο Ιωνικός στάθηκε «όρθιος» και πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Πάλιουρας, με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Νταβέλα (Μακεδονίας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης (79' Αγγελούδης), Μεντής, Προβατίδης, Πέεφ (85' Κιοσέογλου), Γεωργίου, Σουάνης, Γιόνδης, Βελέτης, Μήτκας, Σερτζίνιο (60' Βελλίνης)
ΙΩΝΙΚΟΣ (Νίκος Μαρωνίτης): Κουρεπίνης, Πλάκας, Δημακάκος, Παντελίδης, Κορνέζος, Αλεξίου, Πογοσιάν (97' Όλα), Πολυχρονάκης, Χατζησάββας (78' Γιαταγανάκης), Χαλκιάς, Γεωργόπουλος (87' Νικολέτος).