Νίκη με Μάρτινς το Αιγάλεω

Νίκη με Μάρτινς το Αιγάλεω

Το «Σίτυ» λύγισε την Κηφισιά (3-1) και περιμένει «γκέλα» του Ηροδότου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Επέστρεψε στις νίκες το Αιγάλεω, μετά το «χαστούκι» στη Νέα Αλικαρνασσό, στο ντέρμπι κορυφής της περασμένης αγωνιστικής. Το «Σίτυ» λύγισε την Κηφισιά με 3-1 και περιμένει «γκέλα» του Ηροδότου για να βρεθεί πάλι σε θέση ισχύος. Μπροστάρης των κυανόλευκων στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ήταν ο Ροτζέριο Μάρτινς, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε το ένα από τα υπόλοιπα δύο. Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να δει τον Δουκάκη να ανοίγει το σκορ στο 25' με σουτ μετά από ασίστ του Μάρτινς (1-0). Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 42' και στο 43', η Κηφισιά είχε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με πρωταγωνιστές τους Καϊμακαμούδη και Τσαφταρίδη. Ωστόσο, σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Κατσούλης φώναξε «παρών». Εν τέλει, η ομάδα των βορείων προαστίων έφτασε στην ισοφάριση στο 56' με σουτ του Ζέλο μετά από σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων (1-1). Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε για λίγο, αφού στο 59' ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έδωσε πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με κοντινό πλασέ προ κενής εστίας μετά από ωραία ενέργεια του Βέρμπη και ασίστ του Δουκάκη (2-1). Στο 78' ο Βέρμπης έγραψε το 3-1 με κοντινό πλασέ μετά από ιδανική ασίστ του Γεμιστού.

Διαιτητής ήταν ο Γρίμμας, με βοηθούς τους Νιδριώτη (Αθηνών) και Αδαμόπουλο (Μεσσηνίας).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Αρχοντάκης): Κατσούλης, Παπουτσής, Κάρδαρης, Δάρρας, Μπίρης, Καμινιώτης (54' Γούλας), Δουκάκης (86' Πατσατζόγλου), Σκοπελίτης (90' Παπασάβας), Βέρμπης, Μάρτινς, Ψυχογιός (76' Γεμιστός

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Κυρίτσης, Τσερκέζος, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης, Τζέλι (72' Παναγιωτόπουλος), Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρεντζής (76' Κυριαζής).