Βήμα σωτηρίας ο Παναργειακός

Βήμα σωτηρίας ο Παναργειακός

Νίκησε στο ντέρμπι Αργολίδας με τον Ερμή Κιβερίου η ομάδα του Άργους (1-0).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ξανά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού στον 7ο όμιλο βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (4/3) ο Παναργειακός! Η ομάδα του Άργους νίκησε με 1-0 τον Ερμή Κιβερίου στο ντέρμπι της Αργολίδας και του... έδωσε τη δική του θέση μέσα στην επικίνδυνη ζώνη. Ο Καμπιώτης πέτυχε με σουτ στο 25' το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο και, μάλιστα, στο 55' ο Καραγκούνης είχε σουτ στο δοκάρι. Να σημειωθεί πως στο 80' ο Καλύβας αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με συνέπεια οι γηπεδούχοι να παίξουν στα τελευταία λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Διαιτητής ήταν ο Σελίμος, με βοηθούς τους Σταματάκο και Χατζημανώλη (Λακωνίας).

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κετικίδης): Μάνος, Παναγιώτου, Καϊάφας, Πάπι Κουρούμα, Καμπιώτης (90' Διαμάντης), Πούτση, Καρβούνης (68' Αμέντ), Παιδάκης (82' Καραμπάς), Καλογεράκης (64' Λιακόπουλος), Καλύβας, Ντούκιτς

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Γιώργος Διαμάντης): Παλιγγίνης, Χουσελάς, Ζίου, Χατζόπουλος, Σέλλης (64' Αντωνόπουλος), Τσελάνι, Γαλάς (25' λ. τρ. Σάκουλης), Μουσταφάι, Μπιτζής, Γιάννος (46' Καραγκούνης), Κουτσοδήμος.