Δυναμικά ο Αμβρυσσέας

Δυναμικά ο Αμβρυσσέας

Η ομάδα του Διστόμου νίκησε με το ευρύ 5-0 τον Οπούντιο Μαρτίνου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 05/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία πραγματοποίησε ο Αμβρυσσέας, ύστερα από μία δυναμική εμφάνιση που είχε το απόγευμα της Κυριακής (4/3). Η ομάδα του Διστόμου νίκησε με το ευρύ 5-0 τον Οπούντιο Μαρτίνου και παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, προσπερνώντας βέβαια τη Θήβα και τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρωταγωνιστής για τους Βοιωτούς ήταν ο Κωστούλας που πέτυχε χατ τρικ. Στο 25' άνοιξε το σκορ με πέναλτι (1-0), ενώ στο 29' ο Μουστάκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (2-0). Στο 38' ο Μανιδάκης έκανε το 3-0, για να ακολουθήσουν άλλα δύο προσωπικά γκολ του Κωστούλα στο 55' πάλι με πέναλτι (4-0) και στο 65' με κεφαλιά (5-0).

Διαιτητής ήταν ο Κουφογιάννης, με βοηθούς τους Χλεμπογιάννη και Τσιπούρα (Φωκίδας).

ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ (Μίκι Τσίρκοβιτς): Παπαβασιλείου, Μαργαρίτης, Καλαγκάνης, Τέλλος (75' Ντος Σάντος), Γιαλαμίδης (46' Σχίζας), Βλάχος, Κυπραίος, Βαφειάδης, Κωστούλας, Σούκιας (65' Κότσι), Μανιδάκης (46' Αντωνιάδης)

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Ανδρούτσος, Θ. Νικολόπουλος, Β. Νικολόπουλος, Μουστάκας, Ευθυμίου (46' Σιδέρης), Παπανικολάου, Τομόρι, Νούλας, Αγγελόπουλος, Πρέντι, Ντούνης.