Με Κανελλόπουλο η Προοδευτική, 1-0 τη Ρόδο

Με Κανελλόπουλο η Προοδευτική, 1-0 τη Ρόδο

Οι βυσσινί ανέβηκαν στην κορυφή του 6ου ομίλου, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους από τον Εθνικό Πειραιά.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

Το όνειρο της ανόδου στη Football League παραμένει... ζωντανό για την Προοδευτική! Η ομάδα του Κορυδαλλού βρήκε τον τρόπο να καταβάλει την αντίσταση του ΑΣ Ρόδου και να επικρατήσει με 1-0, επιστρέφοντας παράλληλα στις επιτυχίες μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας από τον Ιάλυσο. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους βυσσινί ήταν ο Κανελλόπουλος, ο οποίος έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα στο 30', μετά από δοκάρι σε γύρισμα του Παπανικόλα, γράφοντας έται το 1-0 που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, συγκεκριμένα στο 15', ο Ντάλλας «σημάδεψε» το δοκάρι με κεφαλιά μετά από φάουλ του Δηλαβέρη.

Πλέον, η Προοδευτική βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, έχοντας παίξει όμως και δύο ματς περισσότερα, αφού ο Εθνικός αγωνίζεται την Κυριακή, ενώ έχει εκτίσει και το ρεπό του. Από την άλλη, η Ρόδος πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ είχε και τις ευκαιρίες για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Χειρότερο από όλα, όμως, είναι ο τραυματισμός του Νάκκα στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, που είχε ως συνέπεια να αντικατασταθεί αναγκαστικά. Στις τάξεις των πράσινων υπάρχουν ανησυχίες για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του άτυχου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υποβληθεί τη Δευτέρα σε μαγνητική.

Διαιτητής ήταν ο Περράκης (Αθηνών), με βοηθούς τους Καρμίρη (Λέσβου) και Πασπάτη (Σάμου).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Ξυγκάκης, Ζίζηλας, Παπανικόλας, Βλάχος (82' Ζιβάνοβιτς), Μπέλερης, Κανελλόπουλος (87' Παναγιωτόπουλος), Ντάλλας, Δηλαβέρης, Φαμπίνιο (68' Χρήστου), Μάρης

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Τιμόθεος Καβακάς): Παναγόπουλος, Ιμεραλιλάι (67' Τάχος), Κουρούπης, Μκρτσιαν, Αποστόλου (90' Βολονάκης), Πότσι (46' Μυλωνάς), Πινδώνης, Αυγενικού, Μπούτερ, Νάκκας (31' λ.τρ. Λέκκας), Άλμπι.