Στο κόλπο κι ο Ιάλυσος!

Στο κόλπο κι ο Ιάλυσος!

Η ομάδα του Σάκη Τερζή πέρασε άνετα από το Λουτράκι (3-1 τον ΑΟΛ).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 11/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ολοένα και πληθαίνουν οι μνηστήρες της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου, αφού πλέον στη μάχη έχει μπει με αρκετές πιθανότητες και ο Ιάλυσος! Η ομάδα του Σάκη Τερζή πέρασε με άνεση από το Λουτράκι, όπου επιβλήθηκε με 3-1 του τοπικού ΑΟΛ, για να πιάσει στη δεύτερη θέση τον Εθνικό Πειραιά, σε σχέση με τον οποίο βέβαια έχει δώσει δύο αγώνες περισσότερους. Παρ' όλα αυτά, οι ερυθροκίτρινοι έχουν ακέραιες ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν. Από την άλλη, δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό στα τοπικά οι «οράνιε», μετά και τη νέα ήττα που γνώρισαν.

Στο «Θώδειο» στάδιο οι Δελαπόρτας και Φαβάλι έκαναν τρομερά πράγματα, οδηγώντας την ομάδα τους εκ του ασφαλούς στη νίκη. Στο 28' ο Δελαπόρτας άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ στο «Γ» μετά από φοβερή ασίστ του Φαβάλι (0-1), με τους νησιώτες να «κλειδώνουν» τη νίκη στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 71' ο Μαντζάνο έκανε το 0-2 με γυριστή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φαβάλι, ενώ στο 74' ο Δελαπόρτας «χτύπησε» πάλι και έγραψε το 0-3 με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μετά από ασίστ του Αζεμάι σε λάθος απομάκρυνση του Διασσινού. Το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-3 στο 79', έπειτα από ατομική ενέργεια και κοντινό σουτ του Γούλα.

Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας, με βοηθούς τους Βαλκάνο και Πλάκα (Δυτικής Αττικής).

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Γιάννης Νούλας): Διασσινός, Τσώκος, Τσάκας, Ντερτιλής, Τσορμπατσίδης (46' Παππάς), Πετρίδης (46' Λ. Στασινόπουλος), Γούλας, Σιώκος, Πέριτς (71' Γεωργούλιας), Γεωργίου, Ζερβός (66' Βοϊδήλας)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Σάκης Τερζής): Ανδρούτσος, Σταθάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Παφιάκης (84' Αρέτογλου), Σπάρταλης (48' λ. τρ. Αζεμάι), Φαβάλι, Μαντικός, Κόλα (89' Σ. Καραμανώλης), Δελαπόρτας, Μαντζάνο.