Άξιος πρωταθλητής ο Ηρόδοτος!

Άξιος πρωταθλητής ο Ηρόδοτος!

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού «κλείδωσε» την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο με «διπλό» στο Ατσαλένιο (0-1)

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στιγμές ανείπωτης χαράς ζει από το απόγευμα της Κυριακής (18/3) η οικογένεια του Ηροδότου και... όχι άδικα! Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού «κλείδωσε» την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο και, έτσι, θα δώσει το «παρών» στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Football League. Η νίκη στο Ατσαλένιου αποδείχθηκε πως ήταν... αχρείαστη για τους κυανόλευκους, που πάντως φρόντισαν να την πάρουν για να μην έχουν το... νου τους στο Αιγάλεω. Η παρέα του Μανώλη Παπαματθαιάκη επικράτησε με 1-0 του ΠΟΑ, που την ίδια ώρα ήθελε τους βαθμούς στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία, χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε στο 49' ο Μωραΐτης με πλασέ, μετά από ασθενή απόκρουση του Παπαδάκη σε σουτ του Μελισσόπουλου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια, με αποκορύφωμα εκείνη του Τριανταφύλλου στο 67', όταν ο έμπειρος επιθετικός σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κρασαγάκη (Ηρακλείου) έδωσε το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς, οι οποίοι μετφέρθηκαν λίγη ώρα αργότερα στη Νέα Αλικαρνασσό.

Βοηθοί του Κρασαγάκη ήταν οι Δασκαλάκης και Μαυρουδής (Ηρακλείου).

ΠΟ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (Μανώλης Σουτζής): Παπαδάκης, Πατινιώτης, Ντάμπος (65' Λυδάκης), Παπαδομιχελάκης, Βρετός, Χαρίτος, Φραγκιαδάκης, Πετράκης (72' Μπέρκης), Τριανταφύλλου, Τζανής (79' Γιαλιτάκης), Ρουμπάκης

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Μπαλάφας, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64' Καρατζάογλου), Αργκιλέσι (79' Παναγιωτάκης), Μελισσόπουλος, Ετόφ, Φραγκιαδάκης, Μωραϊτης (74' Γαρεφαλάκης).