Σκληρό «αντίο» από Αιγάλεω (vid)

Με «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας και λαϊκά δικαστήρια μετά το τέλος του αγώνα, αποχαιρέτησε το «Σίτυ» την προσπάθεια για άνοδο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 19/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο θλιβερός επίλογος σε μία αποτυχημένη προσπάθεια διεκδίκησης της ανόδου μπήκε το απόγευμα της Κυριακής (18/3) στο Αιγάλεω. Το «Σίτυ» έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία με τον ΟΦ Ιεράπετρας (0-0), δεν κατάφερε να προσφέρει έστω τη χαρά της νίκης στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» και έχασε οριστικά τη μάχη του τίτλου στον 8ο όμιλο από τον Ηρόδοτο. Μάλιστα, μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Ατσικνούδα (Δωδεκανήσου) ακολούθησαν τα... καθιερωμένα λαϊκά δικαστήρια, με τους οπαδούς των κυανόλευκων να αποδοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους και να χειροκροτούν κατά την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο εκείνος του κρητικού συλλόγου. Σε ορισμένες περιπτώσεις τα πράγματα λίγο έλειψε να ξεφύγουν, αφού συγκεκριμένα πρόσωπα βρέθηκαν στο στόχαστρο του εξαγριωμένου πλήθους, ωστόσο η κατάσταση εκτονώνονταν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, στη μοναδική καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, στο 35' ο Ψυχογιός σούταρε, η μπάλα έφτασε στον Βέρμπη μετά από κόντρες, όμως το πλασέ του τελευταίου μπλόκαρε ο Πρίφτης.

Βοηθοί του Ατσικνούδα ήταν οι Φαρμάκης και Κρέτσιμος (Δυτικής Αττικής).

ΑΙΓΑΛΕΩ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Κατσούλης, Παπουτσής, Κάρδαρης, Δάρας, Πατσατζόγλου, Γούλας (77' Σταύρου), Δουκάκης (61' Γεμιστός), Σκοπελίτης, Βέρμπης, Μάρτινς (68' Παπασάβας), Ψυχογιός (80' Τουλουβασίλης)

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Τσανάι (61' Κωνσταντίνου), Πιθαρούλης, Κορομηλάς, Χρηστάκης (81' Τσελέπης), Πετάσης (74' Στάθιαρης), Ουζούνογλου, Καραγιάννης, Ντιατά, Κορέτα (90' Μπαριτάκης).

*Παρακολουθήστε στο βίντεο ολόκληρη την αναμέτρηση, όπως την περιέγραψε για το Sportaltv.gr ο Παύλος Κουστέρης.