Μηνύματα με απειλητικό ύφος από Rangers

Μηνύματα με απειλητικό ύφος από Rangers

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού εξέδωσαν ανακοίνωση και καλούν όλο τον κόσμο να βρεθεί έξω από το γήπεδο της Νεάπολης δύο ώρες πριν από το ματς με τη Ρόδο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 22/03/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρία εικοσιτετράωρα νωρίτερα... άρχισε το ματς του Ιωνικού με τη Ρόδο, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία, στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου. Καθώς οι δύο ομάδες οδεύουν προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Νίκαιας έδειξαν να έχουν μπει για τα καλά στο κλίμα του αγώνα, που ισοδυναμεί με «ματς κατηγορία». Οι Rangers εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους φίλους και οπαδούς του Ιωνικού ώστε να βρεθούν έξω από το γήπεδο της Νεάπολης δύο ώρες πριν τη «σέντρα» (!), προφανώς για να δημιουργήσουν κλίμα νίκης για την ομάδα τους. Παράλληλα, ζητούν «διαιτησία αντάξια στην ιστορία του Ιωνικού», ενώ καλούν τους παίκτες να πετύχουν δύο νίκες στους δύο αγώνες που απομένουν. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση κλείνει με την πρόταση «αν κάτι μας χαλάσει τη διάθεση, δεν αποκλείεται να έχουμε και ολονυχτίες» που, ασφαλώς, έχει χαρακτήρα απειλής. Αναλυτικά, το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:

«Είχαμε αναφέρει σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι η κλήρωση των διαιτητών για το παιχνίδι με το Κερατσίνι ήταν ύποπτη και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Ύποπτη και προκλητική σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να μιλάμε και για αλλοίωση αποτελέσματος. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό την φετινή χρονιά καθώς σε πολλά παιχνίδια ο Ιστορικός Ιωνικός έχει αντιμετωπίσει και ανάλογες καταστάσεις. Δεν είμαστε 'χθεσινοί' ούτε πέφτουμε από τα σύννεφα, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι 'φίλοι' και εχθροί παίζουν παιχνίδια πίσω από τις πλάτες μας. Δεν γνωρίζουν όμως ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε και την θέση της θα πάρει η οργή... μια οργή που θα έρθει σαν τσουναμι και θα 'παρασύρει' όλους τους υπεύθυνους.

Καλούμε λοιπόν τις αρμόδιες αρχές να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να ορίσουν διαιτησία αντάξια που να αρμόζει στην Ιστορία του Ιωνικού.

Καλούμε τους παίχτες μας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες και να δώσουν όλη τους την ψυχή με σοβαρότητα και πειθαρχεία και να φέρουν 2 Νίκες στα υπόλοιπα 2 παιχνίδια. Αυτή είναι και απαίτηση του κόσμου του Ιωνικού και έχουμε πίστη στους παίχτες μας.

Και τέλος και πιο σημαντικό... το ότι είναι κεκλεισμένων των Θυρών δεν σημαίνει κάτι. Πρέπει όλοι μας να είμαστε στις 13.00 η ώρα το Σαββάτο στην πλατεία σπάθα. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΠΕΞΩ….

ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ».