Φωστήρας : Στήριξη και εμπιστοσύνη της Γ.Σ. στον Διονύση Πανταζή!

Νέα ισχυρή εντολή από τους φίλους του Φωστήρα στον άνθρωπο που έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 12/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

 

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στον Ταύρο η έκτακτη Γ.Σ. του Φωστήρα λίγες ημέρες μετά τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδος στο τοπικό της ΕΠΣ Αθηνών.

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων της ομάδος τελικά ήταν έντονο ,ιδιαίτερα για όσους αγαπούν τον σύλλογο.

Η παρουσία τους στην χθεσινοβραδινή Γ.Σ.  μόνο  τυπική  δεν ήτανε.

Με καλόπιστη κριτική απέναντι στην διοίκηση του Διονύση Πανταζή έστειλαν πολλαπλά μηνύματα στου «εχθρούς» της ομάδος που από την μια δηλώνουν οπαδοί της ομάδος και από την άλλη μετά τον υποβιβασμό εξαπέλυσαν σφοδρή κριτική κατά πάντων.

Βέβαια όπως έγινε αντιληπτό από τις μαρτυρίες πολλών φιλάθλων της ομάδος του Ταύρου αρκετοί από τους «ειδικούς» έκαναν μεγάλη ζημιά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και φυσικά κατά την χθεσινή ημέρα έλαμψαν δια της απουσίας τους!

Το αποτέλεσμα της χθεσινής ημέρας σίγουρα αποτελεί μια παρακαταθήκη για το αύριο στον Φωστήρα.

Άπαντες συσπειρωμένοι δίπλα στον νυν πρόεδρο και τους συνεργάτες τους ,έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να γίνει ότι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα την νέα χρονιά να κάνει πρωταθλητισμό και να επιστρέψει στην Γ εθνική .

Φυσικά αυτός δεν θα είναι και ο μοναδικός στόχος καθώς η Γ.Σ ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ η νέα χρονιά να γίνει η αφετηρία για την δημιουργία και πάλι ενός ισχυρού Φωστήρα που αποτέλεσε στο παρελθόν τον φονέα των γιγάντων!

Άμεσα μάλιστα ο κ.Πανταζής τις επόμενες ημέρες θα κινηθεί ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος προπονητής ο οποίος θα χτίσει την ομάδα πρωταθλητισμού της νέας χρονιάς