Στις ακαδημίες της Καρδίας ο… Ζαγοράκης «τζούνιορ»!

Στις ακαδημίες της Καρδίας ο… Ζαγοράκης «τζούνιορ»!
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στις ακαδημίες της Καρδίας ενεγράφη ένα… εκλεκτό μέλος, ο 8χρονος Γιάννης, γιος του πρωταθλητή Ευρώπης (αρχηγός το 2004 στο έπος της Πορτογαλίας), Θοδωρή Ζαγοράκη! Ο βετεράνος διεθνής άσος του ΠΑΟΚ άλλωστε διαμένει μόνιμα στην Καρδία (στη φωτό με τους Γιώργο Μπακιρτζή, Κώστα Κατσαρό και Μιχάλη Σαμαρά, από τη διοίκηση), κοντά στο γήπεδο και είναι κοντά στις προσπάθειες των «πράσινων» ως επώνυμος υποστηρικτής τους. Παράλληλα, η ομάδα του Δήμου Θέρμης ενημέρωσε ότι άνοιξε  η διαδικτυακή Πύλη του «oaed.gr» και δέχεται αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις του καλοκαιριού (πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους στον τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Παναγιώτη Γουγουτσά τηλ. 6980021028).

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Η ομάδα του Φώτη Αλεξίου (γύρισε χθες από Κέρκυρα) δίνει φιλικό σήμερα στις 16.00 με τον Ηρακλή στη Μίκρα, με απόντες τους Γκέκα, Στ. Βασιλειάδη, Μουτζίκο, Τοπάλι, ενώ την άλλη Κυριακή (22/4) θα γίνει η τελετή λήξης ακαδημιών και τα εγκαίνια του γηπέδου. Πάντως, δεν αποκλείεται να δοθεί και άλλο τεστ, αν το επιθυμούν οι παίκτες, για να μη μείνουν μεγάλο διάστημα ανενεργοί αγωνιστικά.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (;)

Υπενθυμίζεται ότι μετά την πρόθεση αποχώρησης του Κώστα Κατσαρού από την προεδρία (παραμένει πάντως πολύ ενεργός στο… γενικό κουμάντο εντός Δ.Σ.) αναζητείται άλλος για το πόστο, ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα θα αποχωρήσει και ο Φώτης Αλεξίου από τον πάγκο, αν δεν υπάρξει σοβαρή ανατροπή στην πορεία. Για τη θέση του πρώτου κόουτς, πολύ δυνατά θα «παίξει» ο νυν βοηθός του, Παναγιώτης Γουγουτσάς, αλλά εξετάζονται και άλλες λύσεις και δεν αποκλείεται έκπληξη. Αυτά θα ξεκαθαρίσουν με την τυπική λήξη της φετινής σεζόν.