To βλέμμα στα διοικητικά για Καβάλα, πρωτοβουλίες Δεληκάρη για νέα διοικούσα

To βλέμμα στα διοικητικά για Καβάλα, πρωτοβουλίες Δεληκάρη για νέα διοικούσα
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με τις ματιές στραμμένες στην επόμενη μέρα για τα διοικητικά κινούνται στην Καβάλα και προχωρούν οι ζυμώσεις, με επικεφαλής και κινητήριο μοχλό τον Σωτήρη Δεληκάρη (αντιπρόεδρος Ερασιτέχνη, με ενεργό ρόλο τα τελευταία χρόνια, φωτο απο proininews.gr), για συγκρότηση νέας ισχυρής διοικούσας επιτροπής (με παλιά και καινούρια μέλη), ώστε να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Τα στελέχη του ΑΟΚ, που θεωρούν ότι τη φετινή σεζόν έγιναν βήματα μπροστά και λειτουργικά-οργανωτικά και αγωνιστικά, χτυπούν… πόρτες τοπικών επιφανών επιχειρηματιών, για να ενισχύσουν οικονομικά και να έρθει επιτέλους του χρόνου η πολυπόθητη άνοδος. Πρόθεση όλων στους «Αργοναύτες» είναι η παραμονή του Κώστα Ανυφαντάκη και του φετινού «κορμού», με εμπλουτισμό του με ορισμένους παίκτες εγνωσμένης αξίας, εμπειρίας και ποιότητας, ενώ αναζητούνται αντίπαλοι για φιλικά, εκτός από το ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός έδρας.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ: Η αναδόμηση του προβληματικού χορτοτάπητα στο γήπεδο Λαγκαδά είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης των «κυανόλευκων», που μελετά χωρίς βιασύνη τα προκαταρκτικά βήματα στο νέο σχεδιασμό.

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Δυνατό τεστ περιμένει τον Μέγα Αλέξανδρο, σήμερα εκτός έδρας με τον Αιγινιακό (17.00). Ο Βασίλης Καστανιώτης δεν υπολογίζει στον Ποτουρίδη (συν τους Καφέ, Τερζή που έχουν αποχωρήσει), ενώ ίσως αγωνιστούν 3-4 νεαροί, που προορίζονται για το ρόστερ της νέας σεζόν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φιλικό με τη «1.800» δίνουν σήμερα οι Σερραίοι, στις 17.00 εντός έδρας. Απόντες θα είναι οι Λαβιδάς, Φιλέντας Μεταλλίδης, πιθανή είναι η επάνοδος του Τριανταφύλλου, μετά από δίμηνη απουσία, ενώ άπαντες αναμένουν την κλήρωση των μπαράζ ανόδου (στις 25/4 εντός με την Καβάλα για το κύπελλο).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μετά το πέσιμο αυλαίας και ενώ εκκρεμεί ορισμός συνέλευσης για το «αύριο» διοικητικά, αρκετοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» γυμνάζονται με άλλες ομάδες, για να μην μένουν ανενεργοί (π.χ. Παπάζης-Ρακαβίνας με τα Κύμινα).