Άρεσε αλλά έχασε ο Άρης Παλαιοχωρίου, 3-0 ο «ΝΠΣ Βόλος»

Άρεσε αλλά έχασε ο Άρης Παλαιοχωρίου, 3-0 ο «ΝΠΣ Βόλος»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 15/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβλημάτισε αρκετά τον «ΝΠΣ Βόλος» ο Άρης Παλαιοχωρίου, χάνοντας παρά την καλή εικόνα με 3-0 στη Νεάπολη Μαγνησίας. Οι Θεσσαλοί, που προετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου, ήταν πιο αποτελεσματικοί, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τον Μάντζη, στο 6΄, το 34΄ και το 73΄. Αμέσως μετά το 1-0, η ομάδα της Χαλκιδικής, που είχε κατοχή μπάλας, έχασε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, με τους Καρλόπουλου (10΄), Ιγνατίδη (14΄), Σιμόνι (22΄) και Σκέμπι (30΄), ενώ μετά το 60΄ και τις πολλές αλλαγές, οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν το ρυθμό και τη συνοχή τους. Από τους φιλοξενούμενους έλειψαν οι Αποστολάς, Κρημιανιώτης, Κυπαρισσάς και Μανωλιάς (αποχώρησε), ενώ βγήκε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ομάδα του Βόλου για τη φιλοξενία. Αυτή πιθανότατα ήταν η τελευταία φετινή «υποχρέωση» για τον Άρη, που μάλλον θα έχει αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση την Τρίτη.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης, Τζελίδης, Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος, Πέντα, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος. Έπαιξαν και οι Κραβαρίτης, Καλαμίδας, Ντόσης, Δεμηρτζόγλου, Παπαδόπουλος, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Δημηνάς, Μηλιώτης, Κολλάς.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Καρακούτσης, Τσιντογιάννης, Αγτζίδης, Τσότρας, Αποστόλου, Ταϊρης, Δημητρακόπουλος, Καρλόπουλος, Σκέμπι, Σιμόνι, Ιγνατίδης. Έπαιξαν και οι Παλαβράκης, Γκαγκάνης, Ντόμπρος, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Μπάλιος, Κωτάκης, Χριστοδούλου, Νέστωρ.