«Προώθηση» στον Εδεσσαϊκό για τον νεαρό γκολκίπερ Νίκο Βαλαβάνη

«Προώθηση» στον Εδεσσαϊκό για τον νεαρό γκολκίπερ Νίκο Βαλαβάνη
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 19/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Εδεσσαϊκού κάνει πλέον ο 17χρονος τερματοφύλακας της «πράσινης» Κ17, Νίκος Βαλαβάνης, που είναι τρίτος ιεραρχικά πίσω από Βόλτση-Παπουρτζή πλέον (τους «δουλεύει» ο γυμναστής γκολκίπερ, Δημήτρης Πασχαλίδης, στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν δεν υπήρχε τρίτος), που ίσως πάρει… προαγωγή το καλοκαίρι σε μόνιμη βάση (παλιότερα στον Εθνικό Κάτω Γραμματικού). Ο Ηλίας Σαπάνης τσεκάρει και άλλα ταλέντα της δεύτερης ομάδας, ενώ σύντομα θα γίνουν δοκιμαστικά νεαρών από το τοπικό Πέλλας. Οι «τριαινοφόροι» δίνουν εκτός έδρας φιλικό το Σάββατο, με τον Ερμή Αμυνταίου (17.00, μόνος απών ο Ιωσηφίδης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ

Ραντεβού στις 16.00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης δίνουν σήμερα στον Πιερικό για δοκιμαστικά παικτών. Περίπου 20 παίκτες από το τοπικό θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Λεωνίδα Μπίλη (αρκετοί γνώριμοί του, έψαξε τους… φακέλους τους), με την προοπτική να προκύψουν «λαβράκια». Οι «μελανόλευκοι» έχουν… αραιώσει τις προπονήσεις και σύντομα σταματούν.

ΚΑΒΑΛΑ: Φιλικό με την ΑΕ Καβάλας στο Κρυονέρι δίνουν σήμερα οι «Αργοναύτες», που την Τετάρτη παίζουν κύπελλο με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου εκτός και το άλλο Σάββατο έπεται νέο τεστ, στα Λιμενάρια Θάσου για ιερό σκοπό. Παράλληλα, μόνος σίγουρος για τη νέα διοικούσα επιτροπή δείχνει ο Σωτήρης Δεληκάρης, που έχει επαφές για είσοδο 7-8 μελών ακόμα (οι δυο παλιοί γνώριμοι).

ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ: Κατευθείαν με την Αναγέννηση Πλαγιάς, για το κύπελλο στο Κιλκίς την Τετάρτη, θα αγωνιστεί ο Μέγας Αλέξανδρος, χωρίς φιλικό νωρίτερα.