«Παρέλαση» δοκιμών στον Πιερικό, έπεται δεύτερος… γύρος

«Παρέλαση» δοκιμών στον Πιερικό, έπεται δεύτερος… γύρος
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 20/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δοκιμαστικά παικτών διεξήχθησαν χθες στον Πιερικό, με τον Λεωνίδα Μπίλη και τους βοηθούς του να τεστάρουν νεαρούς ποδοσφαιριστές από τον νομό Πιερίας και τις γύρω περιοχές, έτσι ώστε μερικά από αυτά τα παιδιά να στελεχώσουν υπό προϋποθέσεις το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο των «μελανόλευκων», είδε περίπου 25 νεαρούς ποδοσφαιριστές από το τοπικό, αλλά και μερικούς παίκτες από τους Διόσκουρους, τη θυγατρική ομάδα του Πιερικού. Ο Λεωνίδας Μπίλης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από τους πιτσιρικάδες ενώ αναμένεται να γίνουν εκ νέου δοκιμαστικά, με την ημερομηνία να μην έχει οριστεί. Φιλικό δεν θα διεξαχθεί για τους Κατερινιώτες και οι παίκτες πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τις… καλοκαιρινές διακοπές τους.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Η ομάδα του Γιώργου Αβραμίδη, συνεχίζει τις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια, ύστερα από αυτό με την Κ17 του ΠΑΟΚ (ήττα με 2-1). Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» αύριο θα αναμετρηθούν με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Ευκαρπίας (17:00), ενώ την Τρίτη στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσουν τον Αετό Ορφανού.

ΝΑΟΥΣΑ: ΕΙΠΑΝ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ

Την τελευταία συνάντηση για την «τραυματική» χρονιά, που έφερε τον υποβιβασμό στο τοπικό, είχαν στη Νάουσα. Παρουσία παικτών, τεχνικού τιμ και διοίκησης, έγινε η αποτίμηση της φετινής πορείας, με την ιστορική ομάδα της Ημαθίας να μπαίνει σε μεταβατικό στάδιο. Ήδη ξεκίνησαν οι διαβουλεύσεις, αλλά δεν πάρθηκε καμία απόφαση και σε περίπου δυο εβδομάδες θα γίνει νέα συνάντηση, που ίσως δρομολογήσει εξελίξεις. Στους παίκτες μίλησε ο παλαίμαχος των «κυανόλευκων», Γιάννης Γρηγορίου, που ίσως πάρει πόστο στη νέα τάξη πραγμάτων.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: ΤΕΛΙΚΗ «ΠΡΟΒΑ» ΜΕ ΑΜΦΙΛΟΧΟ

Το τελευταίο φιλικό πριν από την πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ (εντός με Απόλλωνα Παραλιμνίου), θα δώσει ο ΝΠΣ Βόλος, το Σάββατο στο Δημοτικό στάδιο Νεάπολης, υποδεχόμενος τον Νέο Αμφίλοχο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους φιλάθλους (και όσοι δεν διαθέτουν κάρτα μέλους).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΣΚΟΥΤΑΡΙ

Με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα Παραλιμνίου και Ελπίδα Σκουταρεως. Τα τέρματα για την ομάδα του Παύλου Δημητρίου, που χρησιμοποίησε την πλειοψηφία του ρόστερ, πέτυχαν οι Γαϊδαρτζής (45΄) και Μασούρας (60΄), ενώ για το «τριφύλλι» οι Κιουτεχτσίδης (20΄) και Γιαννακίδης (70΄). Η

ΕΛΠΙΔΑ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Πριν από λίγο καιρό η εικόνα στο γήπεδο του Σκουτάρεως με ένα κοπάδι πρόβατα είχε προκαλέσει μία μίνι διαμάχη ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Σερρών, ο οποίος απάντησε πως ήδη είχε ενημερώσει την τοπική κοινότητα για το πότε ακριβώς θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Όπως φαίνεται οι δεσμεύσεις τηρήθηκαν, αφού στο γήπεδο του Σκουτάρεως για το οποίο εξασφαλίστηκε η απαραίτητη χρηματοδότηση, ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες. Στην πρώτη φάση γίνεται ζιζανιοκτονία και αναμόχλευση του εδάφους με ρίπερ, στην δεύτερη φάση θα γίνει ισοπέδωση μέσω συστήματος λέιζερ και καλλιέργεια, ενώ στην τρίτη φάση είναι η σπορά, προκειμένου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.