Βραβεύσεις στην αυριανή «γιορτή» της Καρδίας

Βραβεύσεις στην αυριανή «γιορτή» της Καρδίας
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την αυριανή εκδήλωση… διαρκείας (από τις 10 το πρωί, ως τις 7 το απόγευμα) ρυθμίζει ο ΑΟ Καρδίας, που ανακοίνωσε και κύκλο βραβεύσεων, στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του, το Σωματείο μας διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Θέρμης και την Κοινότητα Καρδίας ολοήμερη εκδήλωση σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τα εγκαίνια του γηπέδου θα τελεστούν από τον Δήμαρχο Θέρμης κ. Παπαδόπουλο και θα βραβευτούν για την εθελοντική τους προσφορά στην ομάδα μας οι Νικηφόρος Σαμαράς και Τάσος Σαπατακίδης (δεξια στη φωτο, με Κώστα Κατσαρό) και για την αγωνιστική τους προσφορά οι παλαίμαχοι Σπύρος Παπαφλωράτος και Πάνος Γουγουτσάς.

Φωτογραφία του χρήστη A.O Kardias F.C.

Με είσοδο ελεύθερη περιμένουμε απο το πρωί όλους τους φίλους μας στην γιορτή μας..Στην γιορτή των εθελοντών». Από τις 10.00 ως τις 14.30 θα γίνονται τουρνουά ακαδημιών, στις 15.00 τα εγκαίνια του γηπέδου, ενώ στις 17.00 η πρώτη ομάδα (ρίχνει αυλαία για φέτος) θα αντιμετωπίσει τους «Φίλους Καρδίας», πρώην παίκτες των «πράσινων», από το 2011 και έπειτα. Μόλις «κλειδώσει» η κατηγορία συμμετοχής (Α1 αν δεν γίνει αναδιάρθρωση), θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το νέο πρόεδρο και τον κόουτς (φαβορί ο Πάνος Γουγουτσάς). 

 

Τελευταία τροποποίηση: Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 10:46