Για αξιολόγηση στον Εδεσσαϊκό και οι Γαργάλας-Λατίφι της Κ17

Για αξιολόγηση στον Εδεσσαϊκό και οι Γαργάλας-Λατίφι της Κ17
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 21/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Φιλικών συνέχεια για τον Εδεσσαϊκό, που μετά το τεστ στα Γιαννιτσά, αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερμή στο Αμύνταιο (17.00). Ο Ηλίας Σαπάνης (φωτο) δεν υπολογίζει στον τραυματία Ιωσηφίδη, ενώ εκτός από τον γκολκίπερ Νίκο Βαλαβάνη, από την «πράσινη» Κ17 του Βάιου Στεργιόπουλου προωθούνται, αρχικά για αξιολόγηση, ο στόπερ Άρης Γαργάλας και ο αμυντικός χαφ, Χρήστος Λατίφι. Οι «τριαινοφόροι» προσεχώς θα δοκιμάσουν παίκτες από το τοπικό Πέλλας, ενώ θα δώσουν φιλικά με Άρη και Ξάνθη. Από τους Φλωρινιώτες, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες απουσίες για τον Δημήτρη Σιαπανίδη.

ΚΑΒΑΛΑ: Για τον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου προετοιμάζονται ήδη οι «Αργοναύτες», που το άλλο Σάββατο δίνουν φιλικό για ιερό σκοπό στα Λιμενάρια Θάσου. Για την επόμενη μέρα, δεδομένα η άνοδος θα είναι ο στόχος και φυσιολογικά θα «ανέβει» το μπάτζετ. Προτεραιότητα είναι η παραμονή των Ανυφαντάκη-Μανάφη, κάποιες ποιοτικές προσθήκες και η παραμονή του «κορμού». Μόνος σίγουρος για τη νέα διοικούσα επιτροπή είναι ο Σωτήρης Δεληκάρης (αντιπρόεδρος Ερασιτέχνη), ενώ στα 7-8 άλλα μέλη, ίσως γυρίσουν δυο παλιοί γνώριμοι.

ΓΥΡΙΣΕ Ο ΖΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ

Μετά από ένα τριήμερο… ονείρου, για δοκιμαστικά στην Κ19 της Χοφενχαϊμ, ο 17χρονος μεσοεπιθετικός Μιχάλης Ζαννάκης γύρισε στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας ειδοποίηση για την τύχη του από τους Γερμανούς. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΠΕ Λαγκαδά με 10 γκολ απασχολεί και ελληνικές ομάδες και πολύ δύσκολα θα μείνει στους «κυανόλευκους».

ΝΑΟΥΣΑ: Μπροστάρης στη νέα εποχή των «κυανόλευκων», πιθανότατα ως γενικός αρχηγός, αναμένεται να μπει ο παλαίμαχος τους, Γιάννης Γρηγορίου (βετεράνος και του Πανιωνίου), αλλά για τις 15-20 επόμενες μέρες δύσκολα θα «τρέξουν» εξελίξεις για το νέο σχεδιασμό.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Δεν ορίζεται σε πρώτη φάση γενική συνέλευση από την ομάδα της Πέλλας, που προσπαθεί να βρει «άκρη», για ανακατατάξεις στο Δ.Σ. σε εσωτερικές διαβουλεύσεις. Στις 7 Μαϊου ορίστηκε η επόμενη σύσκεψη των μελών και ίσως προστεθούν δυο-τρία νέα. Ο βοηθός Γιάννης Κανωτίδης συνεχίζει προπονήσεις με γηγενείς και νεαρούς, ενώ η διοίκηση θα επιδιώξει επέκταση συνεργασίας με τον Γιώργο Τυριακίδη, που δέχεται όμως ήδη άλλες «κρούσεις»…

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Φιλικό με τον Μακεδονικό εκτός έδρας δίνει την Τρίτη η ομάδα του Δημήτρη Σίτσα, ενώ αυτό το διήμερο οι Καβαλιώτες ασχολούνται με το τουρνουά ακαδημιών που διοργανώνουν, με συμμετοχή 15 ομάδων.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: ΕΛΛΙΠΗΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ

Χωρίς τους Πεχλιβάνη, Τσιαμπάζη, Ρίτσκο, Λύρα, Γουμάγια και με αμφίβολο τον Παπαποστόλου, ο Μακεδονικός φιλοξενεί σήμερα τον Ηρακλή σε εντός έδρας φιλικό (17.00). Οι «πράσινοι», που την Τρίτη φιλοξενούν και τον Αετό Ορφανού, δοκιμάζουν έναν Νιγηριανό μέσο, ενώ σήμερα θα γίνουν λιγότερα δοκιμαστικά.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Μέσα στο Μάιο θα οριστεί γενική συνέλευση για τους Κιλκισιώτες, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο διοικητικά, ενώ δεν είναι απίθανο να παραμείνει στον πάγκο ο Μάκης Κατσαβάκης, ακόμα και στο τοπικό.