Μωυσίδης: «Κορμό… επιτυχιών ο Εδεσσαϊκός»

Μωυσίδης: «Κορμό… επιτυχιών ο Εδεσσαϊκός»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/04/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον απολογισμό για τη φετινή πετυχημένη σεζόν του Εδεσσαϊκού έκανε στο «FAIR PLAY 96.1» ο έμπειρος στόπερ, Σεραφείμ Μωυσίδης, τονίζοντας ότι υπάρχουν τα συστατικά για το κάτι παραπάνω του χρόνου.

Ο 27χρονος αμυντικός (ηγετικό ρόλο δίπλα στους Χαραβητίδη, Αβραμίδη και Ουζούνη, μπορεί να παίξει και «εξάρι», παλιότερα σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Παναιγιάλειο, Επανομή, Βύζαντα), ήρθε τον Γενάρη από τη Νίκη Βόλου και βοήθησε στην αντεπίθεση, τονίζοντας:  «Ο Εδεσσαϊκός πέτυχε το στόχο της παραμονής, ίσως πιο εύκολα απ’ ότι περίμεναν αρκετοί, ειδικά μετά το άσχημο ξεκίνημα. Υπήρχε πίεση, αλλά στον… χορό, «χορεύεις» και μετράς τους βαθμούς. Πιο σημαντικές νίκες μας θεωρώ εντός με Αγροτικό Αστέρα και Μακεδονικό, αλλά και το διπλό στον Λαγκαδά. Ηρθα να βοηθήσω τους πιο νεαρούς, με την όποια εμπειρία μου, για να σωθούμε. Δεν περίμενα ότι θα πηγαίναμε τόσο καλά. Δείξαμε χαρακτήρα, με  καινούριο πρότζεκτ, από διοίκηση και προπονητές, αλλά και μια νεανική ομάδα. Είχα υπέροχους συμπαίκτες, έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα και την ομαδικότητά μας. Αξίζουν τα εύσημα και στο τεχνικό τιμ για την εξαιρετική δουλειά, για να βγει εις πέρας η δύσκολη χρονιά. Μεγάλο στοίχημα της ομάδας ήταν η ανάδειξη ταλέντων από το νομό και μια καλή χρονιά. Η τελική θέση ίσως μας αδικεί λίγο. Αξίζαμε να είμαστε ψηλότερα, με παραπάνω πόντους. Με τη νέα χρονιά και κάποιες προσθήκες εμπειρίας, ο Εδεσσαϊκός μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Υπάρχει αξιόλογος κορμός, ταλαντούχοι νεαροί και για Α΄ Εθνική, τουλάχιστον 2-3 παίκτες θα κάνουν το άλμα προσεχώς. Αν γίνουν οι σωστές κινήσεις, έχουμε όλα τα φόντα να πάμε για διεκδίκηση ανόδου. Και η διοίκηση εκτιμώ ότι θα επιδιώξει πρωταγωνιστικό ρόλο, μου φαίνεται μονόδρομος. Να πατήσουμε και να χτίσουμε στη φετινή χρονιά. Στα «συν» είναι η διοικητική σταθερότητα, που σπανίζει όχι μόνο στη Γ΄ Εθνική, αλλά και ψηλότερα, σε Α΄ και Β΄».

«ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ»

Για να συνεχίσει ο Μωυσίδης: «Ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθειά μας, το έδειξε έμπρακτα. Όλοι οι αντίπαλοι έμεναν έκπληκτοι από τον κόσμο. Η δυναμική και οι φίλαθλοι είναι για παραπάνω, έχουμε μεγάλη ιστορία. Προσωπικά, δίνω τον πρώτο λόγο στον Εδεσσαϊκό, επιθυμώ να μείνω, αρκεί να συμβαδίζουν τα «θέλω» μας με τη διοίκηση». Η ομάδα του Ηλία Σαπάνη «ψάχνεται» για νέα τεστ (τραυματίες οι Γολιδόπουλος και Ιωσηφίδης), μετά τις νίκες με Γιαννιτσά και Αμύνταιο εκτός έδρας, θα τσεκάρει άμεσα παίκτες από την Κ17, ενώ θα γίνουν χωριστά δοκιμαστικά νεαρών.