Στον Κορυδαλλό την Κυριακή η Καβάλα με Ιεράπετρα, ανακοίνωση των παλαιμάχων

Στον Κορυδαλλό την Κυριακή η Καβάλα με Ιεράπετρα, ανακοίνωση των παλαιμάχων
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 15/05/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ορίστηκε για την Κυριακή στις 16.00 στο ΕΑΚ Κορυδαλλού η αναμέτρηση της Καβάλας με την Ιεράπετρα, με φόντο την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Η προετοιμασία συνεχίζεται για τους «Αργοναύτες», υπό τις οδηγίες των Γιώργου Γουνελά, Νίκου Σουμουλίδη και Γιώργου Μανάφη, ενώ τις επόμενες μέρες γυρνά από την Ιταλία ο Κώστας Ανυφαντάκης (είναι για σεμινάριο προπονητικής), που θα βρεθεί κανονικά στον πάγκο. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Θύελλα Ραφήνας-Παναρκαδικός. Απών είναι ο Γιαλαμούδης, ο Παγκάκης που στρατεύεται, οι Πάλλας-Ξόμπλιος που έχουν αποχωρήσει, με τους Ψάλτη, Παπαστεριανό και Σέχου να είναι αμφίβολοι.

ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ: «ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ»

Ο αντιπρόεδρος των «γαλάζιων», Σωτήρης Δεληκάρης, έστειλε μέσω της «FAIR PLAY PRESS» μήνυμα αισιοδοξίας: «Είμαστε σε καλό σημείο για τη νέα χρονιά. Πάμε για κάτι καλύτερο και πιο δυνατό. Όλα θα ξεκινήσουν από τα βελτιωμένα οικονομικά δεδομένα. Θα ανέβει το μπάτζετ και στόχος είναι η άνοδος. Δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα, παίζουμε με ευχαρίστηση στο κύπελλο και στόχος είναι ο τελικός και το τρόπαιο. Η Καβάλα είναι μοντέλο για πολλές ομάδες, εκπέμπει υγεία και… παράγει νέους παίκτες. Θέλουμε να κρατήσουμε τον «κορμό», ίδιο τεχνικό τιμ και να ενισχυθούμε. Ότι θέλει ο προπονητής μεταγραφικά, θα γίνει».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Την παρακάτω ανακοίνωση ενόψει του φιλικού της Δευτέρας με τους «Φίλους Θοδωρή Ζαγοράκη» για φιλανθρωπικό σκοπό, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της Καβάλας:

1)Τη Δευτέρα στις 18.00 μ.μ  στο «Ανθή Καραγιάννη» οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ θα αντιμετωπίσουν την ομάδα Φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη για την ενίσχυση του 9χρονου μαθητή του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ευστράτιου- Ραφαήλ Μπίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και κρίνεται απαραίτητη  η μετάβαση του σε νοσοκομείο της Αμερικής .  Η τιμή εισιτηρίου είναι 1 ευρώ κια παρακαλούνται οι πάντες να βοηθήσουν.

2) Με την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΟΚ    θα αγωνιστούν ο  Νίκος Καραγεωργίου, ο Χάρης Παππάς , ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο Μωυσής Σπανίδης, ο Τάσος Τσαπανίδης, ο Ακης Φιλιτσόπουλος, ο Αχιλλέας Καρασαββίδης, ο Κώστας Βακιρτζής, ο Στέλιος Κατρακυλάκης, ο Αρης Μαγκαφίνης, ο Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Κώστας Άγγος, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Μανώλης Δρόσος, ο Λάμπρος Παπαβασιλείου, ο Κώστας Λιόλιος, ο Κώστας Τοπούζης, ο Θεόδωρος Σιαματάς, Ο Δήμος Γιαννακίδης, ο Γιώργος Μαλλιαρός, ο Νίκος Μόσχος, ο Σίμος Ανθουλάκης, ο Γιώργος Ιωσηφίδης, ο Δήμος Βρύζας, ο Λάκης Χατζηαποστολίδης, ο Γιώργος Γκαϊτατζής, ο Λάκης Καραολάνης, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σεϊτανίδης, ο Νεοκλής Λεμονίδης, ο Παναγιώτης Χρυσαλίδης, ο Γιώργος Ιατρόπουλος, ο Ανδρέας Λαφτσής, ο Σωκράτης Παπαζίδης, ο Γιώργος Χαραλαμπίδης, ο Σάκης Κακαλής, ο Στάθης Τριανταφυλλίδης.     Καλούνται όλοι οι Παλαίμαχοι του ΑΟΚ να βρίσκονται στο «Ανθή Καραγιάννη» στις 17.00 μ.μ, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Τέλος οι παλαίμαχοι νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια τον Δήμο Καβάλας τη Δημωφέλεια και το προσωπικό του Δημοτικού Σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”».

φωτο proininews