Σε τουρνουά στη Ρουμανία οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού, αργούν οι διοικητικές εξελίξεις

Σε τουρνουά στη Ρουμανία οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού, αργούν οι διοικητικές εξελίξεις
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 15/05/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Για τουρνουά παλαιμάχων στη Ρουμανία για τις 29 του μήνα (για 5-6 μέρες), με συμμετοχή ομάδων από την ίδια χώρα και το Βέλγιο, προετοιμάζονται οργανωτικά στον Κιλκισιακό, αφού θα μετάσχουν αρκετά μέλη της… οικογένειας των «κυανέρυθρων», όπως οι Παναγιωτίδης, Ζαμανόπουλος, Χοτζούδης, Δελήπαλτας. Εξελίξεις στα διοικητικά για τους Κιλκισιώτες θα υπάρξουν πιθανότατα μετά το συγκεκριμένο ταξίδι. Αν η ομάδα είναι οριστικά στο τοπικό (δηλαδή δεν «περάσει» η αναδιάρθρωση), στο ρόστερ αναμένονται αρκετές αλλαγές.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παρατείνεται η στασιμότητα στην ομάδα της Κατερίνης και ίσως «τρέξουν» εξελίξεις από την Πέμπτη, αφού για μεθαύριο προγραμματίστηκε συνεδρίαση του Δ.Σ.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Τη μεθαυριανή γενική συνέλευση στο Δημαρχείο Χαλάστρας (20.30) περιμένουν στους «ερυθρόλευκους», εκτός αν δεν υπάρξει απαρτία μελών και οριστεί νέα ημερομηνία. Στις αρχαιρεσίες θα γίνει γενικός απολογισμός και θα ξεκαθαρίσει αν συνεχίσει η διοίκηση του Βασίλη Παπαντωνίου, ή οριστούν εκλογές για νέο σχήμα.

ΝΑΟΥΣΑ: Για τη γενική συνέλευση στις 30 Μαϊου (19.00, αίθουσα «Βετλάνς») προετοιμάζονται στην ομάδα της Ημαθίας, ημέρα κατά την οποία ίσως επικυρωθούν οι ανακατατάξεις στη διοίκηση (αρκετά νέα μέλη θα πλαισιώσουν τον παραμένοντα πρόεδρο, Απόστολο Μπέκα).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Στους ρυθμούς της κυριακάτικης γενικής συνέλευσης, που θα κρίνει πολλά διοικητικά για την επόμενη μέρα, με είσοδο νέων μελών (θα γίνει και ο απολογισμός), κινείται ήδη η ομάδα της Πέλλας. Οι διεργασίες θα λάβουν χώρα στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης (18:30), ενώ την Κυριακή πέφτει και η αυλαία των προπονήσεων στους «κυανόλευκους», που επιμελήθηκε τον τελευταίο μήνα για νεαρούς και γηγενείς ο βοηθός προπονητή, Γιάννης Κανωτίδης.

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Πόστο στον Γιάννη Θεοδωρίδη δίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, που συνεχίζει τη «θωράκιση» για πορεία πρωταθλητισμού τη νέα χρονιά. Πρόκειται για τον πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών των «ερυθρόλευκων» και βετεράνο γκολκίπερ των Θεσσαλών, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του γενικού αρχηγού (ακόμα έπαιξε σε Αλμυρό και Θησέα Αγριάς).