Αγροτικός Αστέρας: Στο τιμόνι ο Κρυστάλλης

Αγροτικός Αστέρας: Στο τιμόνι ο Κρυστάλλης
από Theodoros Sanidas
στις 13/07/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Παντελής Κρυστάλλης είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του Ευόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου: 

''Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Παντελή Κρυστάλλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία για την επόμενη χρονιά.

Ο Παντελής Κρυστάλλης είναι γεννημένος την 1η Νοεμβρίου 1982 στις Σέρρες και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β’ και ο Αγροτικός Αστέρας θα αποτελέσει το πρώτο βήμα στην προπονητική του καριέρα μετά από μια 16ετή πορεία στα ελληνικά γήπεδα ως ποδοσφαιριστής.
 
Στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του ο Παντελής Κρυστάλλης φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Εθνικού Σιδηροκάστρου, Μ. Αλεξάνδρου Ηράκλειας, Προσοτσάνης, Πανηλειακού, Εθνικού Γαζώρου, Αιγινιακού, Αγροτικού Αστέρα, Καβάλας, ΑΠΕ Λαγκαδά, Μ. Αλεξάνδρου Καρπερής, ενώ «κρέμασε» τα παπούτσια του αγωνιζόμενος στον Ηρακλή. Ο Αγροτικός Αστέρας αποτέλεσε σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστή, μιας και με τη φανέλα του πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013-14, σκοράροντας συνολικά 13 φορές. Άμεσος συνεργάτης του Παντελή Κρυστάλλη στον πάγκο θα είναι ο Βασίλης Λευθερούδης (κάτοχος διπλώματος UEFA B’).
 
Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας μας, ο Παντελής Κρυστάλλης ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το νέο μου ξεκίνημα έμελλε να είναι σε μια ομάδα που έζησα εξαιρετικές στιγμές. Είμαι χαρούμενος, επίσης, που θα βρεθώ σε γνώριμα μέρη και θα συνεργαστώ με ανθρώπους που το έχω κάνει και στο παρελθόν. Εύχομαι τη νέα χρονιά να έχουμε όλοι υγεία και ο Αγροτικός Αστέρας να παίξει και πάλι το ρόλο πρωταγωνιστή που του αξίζει".
 
 Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στο νέο τεχνικό επιτελείο καλή επιτυχία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν''.