Σχοινάς ξανά στο τιμόνι του Διαγόρα Βραχνέικων

Σχοινάς ξανά στο τιμόνι του Διαγόρα Βραχνέικων

Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν προπονητή για τη νέα σεζόν

από Theodoros Sanidas
στις 14/07/2018
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον Φίλιππο Σχοινά ως νέο του τεχνικό ανακοίνωσε ο Διαγόρας Βραχνέικων. Ο ικανός προπονητής επιστρέφει στην ομάδα με σκοπό να την οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου: ''Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Φίλιππος Σχοινάς. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο Φίλιππος Σχοινάς ήταν ο προπονητής με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία και πήραμε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Νέος προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Αντώνης Σπαθής που την περσινή περίοδο ήταν στην Αχαϊκή. Η ενίσχυση του τεχνικού τιμ θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες''.

Παράλληλα η ομάδα επισημοποίησε τη δεύτερη μεταγραφή της στο παζάρι του καλοκαιριού. Οι Αχαιοί απέκτησαν τον 30χρονο αμυντικό, Δημήτρη Χρυσανθόπουλο που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Δόξα Νέας Μανωλάδας.

Η χθεσινή μεσημεριανή ανακοίνωση αναφέρει: ''Και τυπικά στην ομάδα μας εδώ και λίγα λεπτά ανήκει ο Δημήτρης Χρυσανθόπουλος. Φέτος αγωνίστηκε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας στο Β' γύρο και στο Κεραυνό Αγίου Βασιλείου στο πρώτο εξάμηνο. Εχει διατελέσει παλιότερα αρχηγός στην Αχαϊκή, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Καλαμάτα, Αιγάλεω, Παναιγιάλειο. Δημήτρη καλωσόρισες στην οικογένειά μας''.