Απίστευτη γκάφα ΚΕΔ : Ο διαιτητής Βλάχος αγωνίστηκε και σήμερα!

Απίστευτη γκάφα ΚΕΔ : Ο διαιτητής  Βλάχος αγωνίστηκε και σήμερα!

Σε αγώνα Γ εθνικής τοποθετήθηκε ο διαιτητής από την Ανατολική Αττική που έπαιξε μέσα σε 24 ώρες 2 παιχνίδια

από Πάμε Μπάλα
στις 24/02/2019
στην ΕΠΟ

 

Η απίστευτη  ΚΕΔ των Ευρωπαίων και Ελλήνων εξυγιαντών συνεχίζουν να διασκεδάζουν τους Έλληνες φιλάθλους  μια μόλις ημέρα μετά τα όσα τραγελαφικά είδαν χθες το φως της δημοσιότητας  με τον διαιτητή  Ανδρέα  Βλάχο της Ανατολικής Αττικής.

Και παρά τον θόρυβο και τον ντόρο που δημιουργήθηκε, σήμερα κιόλας γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα επεισοδίου …ικανό να διασκεδάσει και τον τελευταίο Έλληνα φίλαθλο…

Φυσικά ούτε για γέλια ,αλλά ούτε και για κλάματα είναι η ανεπάρκεια της σημερινής κατάστασης στην ΚΕΔ!

 

Ο κ.Βλάχος λοιπόν  σήμερα κλήθηκε να διευθύνει  έναν πολύ σημαντικό αγώνα στα πλαίσια του 8ου ομίλου της Γ εθνικής ανάμεσα στον Μανδραικό και την Καλαμάτα. Για την ιστορία να πούμε πως ο αγώνας έληξε 1-1.

Ωστόσο το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως η ΚΕΔ αρχικά σε πλήρη σύγχυση όπως δείχνουν τα πράγματα όρισε τον συγκεκριμένο διαιτητή την ίδια ημέρα σε 2 ταυτόχρονα παιχνίδια!

Τόσο στο γυναικείο το οποίο τελικά άλλαξε και έγινε χωρίς προειδοποίηση χθες ,και επίσης στο σημερινό ντέρμπι του 8ου ομίλου!

Ούτε λίγο ούτε πολύ  μιλάμε για τον απόλυτο διακτινισμό όπου ο κ.Βλάχος  θα έπρεπε να είναι σε δύο γήπεδα ταυτόχρονα!

Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση  με απόλυτη  ευθύνη της ΚΕΔ σήμερα έγινε καταστρατήγηση των κανονισμών της ΕΠΟ για την οποία πρέπει να πάρει άμεσα θέση ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ.Βαγγέλης Γραμμένος καθώς ο κ.Βλάχος μέσα σε 24 ώρες συμμετείχε σε δύο αγώνες κάτι που απαγορεύεται ρητά και αποτελεί προφανώς  αντικείμενο συζήτησης και ίσως και ενστάσεως από Μανδραικό  και Καλαμάτα… μετά την σημερινή τους ισοπαλία.

 

Αδιαμφισβήτητα μιλάμε για έναν κακό ορισμό που δείχνει προχειρότητα πόσο επιπόλαια σκέφτονται στην ΚΕΔ και δεν σέβονται ούτε τα σωματεία αλλά πολύ περισσότερο τους παράγοντες που καλούνται να πληρώσουν το μάρμαρο με ότι αυτό συνεπάγεται…

 

Έλεος κύριοι σοβαρευτείτε …ή παραιτηθείτε … , μήπως και αναλάβουν πιο ικανοί !

 

 

 

Ο σημερινός ορισμός....

 

 

Ο χθεσινός ΑΡΧΙΚΑ ορισμός που δεν έπαιξε....

 

 

Και ο επίσης χθεσινός που τελικά έπαιξε.....

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 21:07