×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Έδωσαν τα χέρια Κισσαμικός και Πλατανιάς

Έδωσαν τα χέρια Κισσαμικός και Πλατανιάς

Τα βρήκε με τους ανθρώπους του Πλατανιά ο νεοφώτιστος στη Football League σύλλογος για την έδρα που θα χρησιμοποιεί τη νέα σεζόν!

από
στις 23/06/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

O κύβος ερρίφθη αναφορικά με την έδρα την οποία θα δηλώσει ο Κισσαμικός τη νέα σεζόν σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας και η οποία θα είναι στο Μάλεμε. Μάλιστα, φαίνεται ν’ απομένει μονάχα η επίσημη πιστοποίηση γι’ αυτό.

Ο Κισσαμικός που εξ αρχής ήθελε να μην… ξενιτευτεί και να φτάσει στο σημείο να παίξει εκτός Νομού Χανίων, φαίνεται να έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Πλατανιά, οι οποίοι "άναψαν" το πράσινο φως προκειμένου να η ομάδα του Καστελίου να δηλώσει ως έδρα το Μάλεμε.

Οι άλλες λύσεις που υπήρχαν, του Εθνικού σταδίου Χανίων και του δημοτικού γηπέδου Περιβολίων, για λόγους που είναι γνωστοί δεν μπορούν σε αυτή τουλάχιστον την φάση να προχωρήσουν κι έτσι ο Κισσαμικός καταλήγει να δηλώσει ως έδρα το Μάλεμε, το οποίο βρίσκεται κοντά σχετικά με το Καστέλι και επίσης είναι ένα γήπεδο στο οποίο έχει αγωνιστεί πολλές φορές τα δύο προηγούμενα χρόνια, επί Γ' Εθνικής.

 

Πηγή: athlitiko.gr