×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Μπαξεβάνος: «Σε πρώτο πλάνο ο φορ και το γηπεδικό»

Μπαξεβάνος: «Σε πρώτο πλάνο ο φορ και το γηπεδικό»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Κισσαμικού, Σπύρου Μπαξεβάνου, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας.

από
στις 21/07/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Σίγουρα μία τελείως διαφορετική χρονιά με την περσινή. Θυμάμαι τελευταία φορά που μιλούσαμε ήταν εδώ στο ίδιο σημείο, όπου τα παιδιά με… έλουζαν με νερό για την άνοδο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι τώρα μπαίνουμε σε πραγματικά επαγγελματική κατηγορία και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δεν ονειροβατούμε, ξέρουμε ποιοι είμαστε και που πατάμε. Ο στόχος για εμάς δεν πρέπει να είναι άλλος από την παραμονή. Είμαστε μία ομάδα καινούργια στην κατηγορία, που όπως και πριν δύο χρόνια ξεκινούσαμε στη Γ’ Εθνική έτσι και τώρα που ξεκινάμε στη Football League υπάρχουν φιλοδοξίες και όνειρα απ’ όλους. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι έχουμε όρεξη για δουλειά και νομίζω ότι με προσπάθεια και πολλή δουλειά ο στόχος ο φετινός να μπορέσει να επιτευχθεί στο τέλος της χρονιάς και να είμαστε όλοι μας χαρούμενοι».

Για το πόσο κοντά στην ολοκλήρωση των μεταγραφών βρίσκεται η ομάδα: «Τα πράγματα φέτος είναι λίγο περίεργα με τα γεγονότα που έχουν γίνει στην Ελλάδα. Είναι επηρεασμένες όλες οι ομάδες, όχι μόνο εμείς. Ακόμα και στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενώ είχαμε πει ότι θα έπρεπε κάποια πράγματα να είχαν "προχωρήσει" πιο γρήγορα, μείναμε πίσω προσπαθώντας κι εμείς να αφουγκραστούμε λίγο τα γεγονότα που έχουν γίνει. Νομίζω ότι είμαστε καλά. Σίγουρα αυτό που προέχει για εμένα και για την ομάδα και είναι το σημαντικό, είναι ότι ψάχνουμε για ένα φορ καλό, το οποίο θα μας βοηθήσει σημαντικά με γκολ, σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία, όπως η Football League. Πέρσι είχαμε την τύχη να έχουμε πολλούς διαφορετικούς παίκτες οι οποίοι σκοράρανε, αλλά αυτό νομίζω ότι γίνεται μόνο μία φορά… Φέτος θέλεις εκεί πέρα, και αυτό ψάχνουμε, αυτό ζητάμε, έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή. Θα περιμένουμε, να βρούμε την καλύτερη λύση για την ομάδα, ώστε να μπορέσουμε να βαδίσουμε σωστά».

Για το γηπεδικό ζήτημα: «Εκεί εντάξει… Είναι ακόμα πιο περίεργα τα πράγματα. Τα γεγονότα μας πήγαν ακόμα πιο πίσω με το προπονητήριο, το οποίο κανονικά τέλη του μηνός έπρεπε να ήταν έτοιμο, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Μας είπαν ότι θα είναι έτοιμο σε τριάντα ημέρες. Αναγκαστικά ξεκινάμε πάλι εδώ να ταλαιπωρήσουμε τα παιδιά, στο γνωστό μας γήπεδο. Πρόβλημα και με το γήπεδο, με το που θα αγωνίζεται η ομάδα. Μας έχουν πει κατά ενενήντα τοις εκατό ότι θα παίζουμε στο Μάλεμε, αλλά από εκεί και πέρα κάτι οριστικό δεν υπάρχει. Νομίζω ότι μέσα από τα προβλήματα λίγο γιγαντώνεσαι παραπάνω και προσπαθείς να βρεις λύσεις, τις ίδιες λύσεις που βρίσκουμε κι εμείς στον αγωνιστικό χώρο. Μην έχουμε παράπονο, η διοίκηση προσπαθεί, τρέχει να κάνει το καλύτερο δυνατό, ώστε η ομάδα να έχει μία έδρα. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν μία φυσική έδρα μέσα στο Καστέλι, να μπορεί να φτιάξει κάποια στιγμή ένα γήπεδο με φυσικό χόρτο για να μπορεί να αγωνίζεται».