Στη Γ' Εθνική με Τσίρκοβιτς η Δόξα!

Στη Γ' Εθνική με Τσίρκοβιτς η Δόξα!

Η ομάδα της Νέας Μανωλάδας ξεπέρασε τα εμπόδια και θα πάρει θέση στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία, καθοδηγούμενη από τον Σέρβο προπονητή.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 23/07/2015
στην Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η ύστατη προσπάθεια στις τάξεις της Δόξας για εύρεση λύσης είχε αποτέλεσμα και, έτσι, η ομάδα της Νέας Μανωλάδας θα πορευθεί κανονικά στη Γ' Εθνική! Η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στέφθηκε με επιτυχία, αφού βρέθηκε ο τρόπος και... τα χρήματα ώστε να δηλωθεί η ομάδα στην εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. Ασφαλώς, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν ο πρόεδρος Νίκος Τακτικός και ο βασικός χρηματοδότης Μπάμπης Κυριαζής, οι οποίοι θα βρίσκονται στην κεφαλή των 'μαυραετών' για ακόμη μία χρονιά.

Στην προσπάθεια αυτή, υπεύθυνος για το 'χτίσιμο' της ομάδας θα είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, με τον οποίο άλλωστε είχε επέλθει συμφωνία στις αρχές του καλοκαιριού. Την περασμένη Παρασκευή ο Σέρβος προπονητής είχε ενημερωθεί για το αναγκαστικό 'διαζύγιο' στο οποίο υποχρεωνόταν ο σύλλογος, που τότε βρισκόταν στο... χείλος του οικειοθελούς υποβιβασμού, όμως οι θετικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών έδωσαν την ευκαιρία στους ιθύνοντες της Δόξας να ζητήσουν από εκείνον την επανενεργοποίηση της συμφωνίας τους.