×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Προβάρει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 10χρονος άσος από την ακαδημία Σάντος Πανοράματος!

Προβάρει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα 10χρονος άσος από την ακαδημία Σάντος Πανοράματος!

Ο πιτσιρικάς από την ακαδημία Σάντος Πανοράματος Χρήστος Σιάκκας, πέρασε το πρώτο στάδιο αξιολόγησης της Μπάρτσα και ετοιμάζει βαλίτσες για Ισπανία.

από
στις 14/05/2016
στην ΔΙΕΘΝΗ

Πολύ καλά είναι τα νέα για τον 10χρονο Χρήστο Σιάκα, τον πιτσιρικά από την ακαδημία Σάντος Πανοράματος (Σχολή της ΑΕΚ), που δοκιμάστηκε στην Μπαρτσελόνα, καθώς έφτασε η ενημέρωση, ότι πέρασε στο τελικό στάδιο των δοκιμών και είναι κοντά στο «όνειρο».

Συγκεκριμένα, χτες έφτασε ένα μέιλ στα γραφεία της ακαδημίας, που μιλούσε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον μικρό Χρήστο, τον οποίο, όχι μόνο θέλουν να τον δουν ξανά, αλλά έχουν ενθουσιαστεί με τα όσα έδειξε στο πρώτο δοκιμαστικό.

Η επόμενη δοκιμή, θα γίνει στις 21 Μαΐου, με την οικογένεια του Χρήστου Σιάκα να ταξιδεύει από νωρίτερα στην Ισπανία, καθώς θα ξεκινήσει και την … έρευνα για το σπίτι που θα μείνουν αν πάνε όλα καλά. Μαζί τους, βέβαια, θα βρεθεί και πάλι ο προπονητής του, Άκης Ιωσηφίδης, που τον συνόδευσε και στο προηγούμενο δοκιμαστικό.

Όπως είναι φυσιολογικό, ο πιτσιρικάς έχει… πάθει πλάκα και είναι ενθουσιασμένος, καθώς βλέπει και συνειδητοποιεί πως βρίσκεται πολύ κοντά στην εκπλήρωση ενός ονείρου, του να γίνει μέλος της κορυφαίας, ίσως, ακαδημίας στον κόσμο!